Connect with us

Hír

Chris Harris új szerződést kaphat, de jövőre így is FA lehet

Chris Harris addig nem hajlandó semmit csinálni, mint a Broncos nem ad neki új szerződést. A kiváló corner évi 15 millió dollárt szeretne kapni évente, a csapat viszont ennyit nem hajlandó fizetni neki hosszú távon, így jobb híján egy fizetésemelésben állapodhatnak meg a felek.

 

 

Harris szerződése jövőre jár le, idén 7,9 millió dollárt keresne (egyes források szerint 8,9-et egy opció miatt, de ez nem fix), ami a teljesítményéhez képest rablás. A Broncos viszont idén még mindenképp számítana rá, így nem elképzelhetetlen, hogy ad Harrisnak egy 6-7 millió dolláros fizetésemelést, a corner pedig jövőre tesztelhetné a piacot.

 

A Broncos két okból nem akarhatja hosszú távon megtartani a cornert. Egyrészt Harris már idén 30 éves lesz, a legjobb éveit már maga mögött hagyta, Elwaynek pedig a még mindig jó, de már nem abszolút elit teljesítmény nem ér meg ennyi pénzt. Másrészt pedig Harris még mindig egy top játékos, aki a piacon kaphat annyi pénzt, hogy az egy harmadik körös kompenzációs picket érjen a Broncosnak, ami a nem túl rózsás cap-helyzetben aranyat ér hosszú távon.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!