Connect with us

Hír

Doug Baldwin: Véget ért az én időm

Eddig is minden jel arra utalt, hogy Doug Baldwin befejezi pályafutását. Ugyan teljesen hivatalos bejelentés még mindig nem történt, a kiváló elkapó egy sor tweetet posztolt, amiben kvázi egy levelet ír fiatalabb önmagának. Ebben a “levélben” reflektál a karrierjére, az életére, egy érzelmes üzenetet ír fiatalabb önmagának, hogy ugyan sokszor fog elbukni, a végén minden megéri majd. Beszél családjáról, csapattársairól, barátjairól, edzőiről és élete szerelméről is.

Az üzenet végén pedig egy Trónok Harca gifet posztolt, amiben az áll, hogy “véget ért az én időm”.

Ez az egész még inkább arra utal, amit eddig is sejtettünk az egészségéről érkező információk és a kivágása kapcsán: Doug Baldwin befejezi profi futballpályafutását.

Baldwin 2012 óta tavaly először hagyott ki meccseket és 50 elkapása a legkevesebb volt 2013 óta, 618 elkapott yardja pedig a legkevesebb volt 2012 óta, amikor még nem volt állandó kezdő a csapatban. A Seattle-i közönségkedvenc receiver 493 elkapással (amivel 3. a Seahawks örökranglistáján), 6563 yarddal (3.) és 49 TD-vel (2.) fejezheti be karrierjét, ha tényleg lejátszotta utolsó snapjeit a ligában.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!