About the author

28 Comments

 1. 1

  Arnold Patsenegger

  Nekem az idei Draft kifejezetten tetszett. A DB húzás mondjuk pont nem, de hát ez már kb. megszokott BB től… A Winovich húzás a kedvencem. Ha jön még Rudolph akkor az idei offseason sima A+.

 2. 2

  wolandrule

  Jó kis iparos draft, egy első körös minőséggel. Winovich tuti kedvencem lesz, de Froholdt is tetszetős pick. A “hülyenevű” 2. körös DB-k még sosem jöttek be, úgy lehet ezzel BB, mint én, amikor a boltban a söröshűtő előtt állva rendszeresen leveszek egy ízesített, kukoricás, szűrt, szüretlen csillivilli sört, aztán otthon rájövök, hogy egyik se ízlik, de egyszer csak bejön valamelyik.

 3. 3

  Csabesz20

  Amúgy szerintem Harris, nem White, hanem Bolden helyére pályázik. Meglepne ha Bolden tagja lenne a végső 53 keretnek.

 4. 4

  Csabesz20

  Szerintem BB nem fog 5 futót rosteren tartani. Én úgy gondolom, hogy Harris Bolden ST helyét is átveszi.Egyszerűen nem éri meg az 53as rosteren tartani, ha van valaki, aki helyettesíti harmad áron. De majd az edzőtábor választ ad erre. :)

 5. 5

  renningan

  Jogos, nem tudom, honnan szedtem ezt a nevet :D javítom.

  És igen, 12 pickkel kezdtek, de végül 10 játékos lett belőle, erre értettem :)

 6. 6

  renningan

  Idén nem, de hosszú távon mindenképp ő lesz az új White szvsz.

 7. 7

  renningan

  :DDD remélem alkoholmentes :D

 8. 8

  Utólag Okos Kapitány

  Az a szűrt szűretlen sör nem tűnik egyszerű mutatványnak

 9. 9

  wolandrule

  Ott a vessző, te tényleg csak utólag vagy okos. :)

 10. 10

  Szilárd Süveges

  Nekem teljesen kulonbozo tipusu futonak tunnek. White sokat kap el es talan jobb is ebben. Harris meg egy ilyen JMcDaniels kedvenc faltorokos felenek tunik nekem akivel megint lehet eroltetni a kozepso futast anelkul hogy Sony M-t kockaztatnak.

 11. 11

  Szilárd Süveges

  Nekem teljesen kulonbozo tipusu futonak tunnek. White sokat kap el es talan jobb is ebben. Harris meg egy ilyen JMcDaniels kedvenc faltorokos felenek tunik nekem akivel megint lehet eroltetni a kozepso futast anelkul hogy Sony M-t kockaztatnak.

 12. 12

  Vicgeordie

  Williams beleillik BB új koncepciójába, miszerint a ligába egyre nagyobb és atletikusabb WR-ek (hello Metcalf) érkeznek és ahhoz hogy őket levédekezd, ugyanilyen cornerekre van szükséged. Márpedig ilyen fizikai paraméterekkel bíró DB-je eddig nem nagyon volt a csapatnak.

  Amúgy tetszik és az A- -al is egyetértek, köszi.

 13. 13

  Bandi

  Már ősszel betippeltem Stidhamet a Patsbe valamelyik hátsó körbe.
  Simán kinézem belöle hogy 3-4 év után jó kis játékos lesz belőle

 14. 14

  Bélabá a csótány

  Ja,majd 3-4 év múlva a Dolphinsban lesz Rosen padosa :D

 15. 15

  Bélabá a csótány

  Sry, de rossz a cikk.
  Lock-ot kifelejtetted.

 16. 16

  ZERO_L

  Fun fact:
  ha ezeket a játékosértékeléseket felvezeted egy számrendszerbe, akkor az összértékelés inkább B+ lesz :p

  Amúgy Williams értékelése kicsit túlzónak érzem, én is sokallom a feltradet érte viszont annak ellenére, hogy papíron telített posztra jött, a vélhető szerepe (fizikalitás, TE-ek elleni védekezés) nem teljesen megoldott a csapatban. És én pl nagyon Irv Smithtől sem ájultam el, de lehet azért mert a szintén alabamai, agyonhypeolt OJ Howard sem éppen azt hozza amit egy top20as picknek kéne.

  Harris meg abszolút nem James White szerepkörére jön. Harris inkább erőfutó lesz, amire jelenleg leginkább Burkhead a legalkalmasabb viszont ő meg iszonyatosan sérülékeny. Tavaly nagyon sokat szenvedett a Pats rövid yardos szituknál, lsd döntő utolsó play FG előtt. És én nem vagyok meggyőződve Harris “kiváló kezeiről”, azért az a tavalyi 22 labdaelkapás nem túl nagy minta(kevesebb mint 1,5 meccsenként), csak viszonyításképp Barkley utolsó évében 52 passzt kapott(több mint 4 meccsenként).

 17. 17

  Szilárd Süveges

  Ha B+ jott ki az akkor kb A- nem?

  A-tol lejebb de meg nem elerve a B-t nincs semmi, igy az A- az kevesebb mint egy de meg nem B, a B+ pedig tobb mint egy B de meg nem A, mi kulonbseg? Vagya minusz meg a plusz az csak egy hajszal? Tehat a B++++ az mar A? :)

 18. 18

  kitalaltnev

  Williams egy biztató press corner, szerintem többet ér, mint C, míg Stidham kevesebbet, mint B. A többivel és az összegzéssel egyetértek, korrekt. Ámbár a két mínuszos A okán a szumma inkább B+ lehetett volna.

 19. 19

  Wyatt

  A 2. pickünkig sikerült eljutnom, egyáltalán nem értem ezt az értékelést, sem a játékos, sem a poszt miatt. Én akkor lettem volna borzasztóan szomorú, hogy Irv Smith jött volna ott…

 20. 20

  renningan

  Embere válogatja, én egy reachszagu cbnek, amihez nem is ért BB az utabbi évek alapján, nem tudok örülni. De majd hátha bejön, egyszer már sikerülne kell.

 21. 21

  ZERO_L

  hát nagyon nem… ha ugyan az lenne akkor nem lenne külön értéke :p

  4-es alá sem jelent hármast a suliban :)

 22. 22

  renningan

  Még ilyet, nem gondoltam volna, H túl jó értékelést adtam :D

 23. 23

  Szilárd Süveges

  de vajon 3as fole jelent 4-as ala-t? :D

 24. 24

  Szilárd Süveges

  En is kicsit tulzonak erzem a D minositest a valasztasra. A sebesseg kivanni valot hagy maga utan legalabb is a 4.66 os combine ido. De a pro day-en 4.55 mertek neki, es ennel nem gyorsabbak azok a nagy testalkatu elkapok sem akiket vedeni kell. Nyilvan egy 4.3-as speedsterre nem lehet rakuldeni. Ha N’Keal Harry rendben van a maga 4.53as idejevel akkor a 4.55 Williamsnek is rendben van szerintem.

  Az meg hogy kivulrol mi mit gondolunk neednek ennek nem kellene befolyasolnia a huzas minositeset. Ha a cel az volt hogy egy magas CB-t szerezzen a csapat akkor sok valasztas nem volt. Lonnie Johnson Jr (6-2), Isaiah Johnson (6-2), Derrick Baity (6-2), Lamar Jackson (6-3, aki 6-FA-nak volt josolva) Williams a legmagasabb volt. Nem gondolom hogy ugy kellene valasztani hogy a legmagasabb cula jojjon oszt jol van, de ha meg kepessege is van hozza akkor egyedi erteket kezd kepezni a magassag.

 25. 25

  renningan

  Elfogadom az érvet. Majd eldől, mi lesz belőle. De nekem latatlanban nem jött be.

 26. 26

  Zoltán Debreczeni

  Az a kép… Nyilván a kommentelők kedvéért ugye… :)

  A TE-t el tudom fogadni. Van a rosteren kész játékos. Draftban nem bíztak. Okés így.

  Gronk redzone targetjeit leosztják három fizikális ember közt.

 27. 27

  kitalaltnev

  ? Ilyenek ezek a peccesek. Mint a csapat. Bármikor bárkit képesek meglepni. Persze ez fordítva is igaz. ?

 28. 28

  cshemiv8

  Túl jó értékelés az elmúlt idényekhez képest,túlságosan elégedett mindenki:) Tehát kuka.Több udfa fog roostert mint draftolt:)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team