Connect with us

Érdekességek

Ennyi halott pénzre nehéz büszkének lenni

Az már többször kiderült, hogy nagyon nehéz a jó szerződéseket a megfelelő játékosoknak adni az NFL-ben, nem véletlenül kénytelen rengeteg csapat kifejezett sok halott pénzt elkönyvelni (bár néhány mentségére legyen mondva, hogy az új rezsim gyakran kénytelen a régi mocskát eltakarítani). Mindig vannak azonban olyanok, akik kirívóan rossz helyzetben vannak a dead moneyt illetően, idén a top 5 így néz ki:

 

  1. Miami Dolphins – 37,5 millió dollár
  2. New York Giants – 33,6
  3. Arizona Cardinals – 30,2
  4. Pittsburgh Steelers – 26,6
  5. Jacksonville Jaguars – 24,2

 

A Dolphinsnál rebuild és rankolás van, a fenti összegből csak a Titanshez cserélt Ryan Tannehill 18,5 milliót foglal el, illetve a csapat még mindig nyögi Ndamukong Suh pocsék szerződését (13,1 millió), pedig a DT már második éve nincs a csapatnál.

 

A Giantsnél Dave Gattleman takarítása miatt tart ott a csapat, ahol, Damon Harrison és Olivier Vernon, illetve Eli Apple együtt 13,5 millió dollárt foglal el idén a fizetési sapkából. Ez nem az ő sara, viszont a Brownshoz elcserélt Odell Beckham egyértelműen miatta okozott 16 millió dolláros DM-et, ugyanis tavaly ő adott neki 90 millió dolláros szerződést.

 

A Cardinalsnál a QB-mizzéria miatt sok a halott pénz: a Dolphinshoz cserélt Josh Rosen 8, a kivágott Sam Bradford 5 millió dollárt fogyaszt. Viszont végre megszabadult a csapat Jermaine Greshamtől, bár idén 5,75 millióval fogja terhelni a capet.

 

A Steelers helyzete egyszerű, csúnyán megszívta a Raidersbe elcserélt Antonio Brownnal, aki után 21,1 millió dollárnyi halott pénz keletkezett. A Jaguars pedig természetesen Blake Bortles korábbi értelmetlen hosszabbítása miatt fért be a top5-be, a korábbi 1/3-as 16,5 milliót foglal el az idei capből.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!