Connect with us

Hír

Félelmetes lehet a Steelers futóduója

A Steelers holtszezonja főleg a távozókról szólt, akik nincsenek már a csapatnál. Közeledve az új szezonhoz visszatérhet a fókusz a jelenlegi keretre, most épp a futókra, Jaylen Samuels ugyanis nagyon sokat vár az RB-tandemtől Pittsburghben. Ők ketten akár egyszerre is pályán lehetnek James Connerrel, nagyon veszélyes duót alkotva.

Próbálkoztunk már ezzel tavaly, de akkor a meccseken nem vettük elő, úgyhogy gondolom idén majd kicsit jobban beépítjük ezt az offense-be. Különlegesek lehetünk ketten Jamesszel a backfielden. Most próbálunk erre építeni. Ő jól tud futni és elkapni is, én pedig ki tudok állni a szélre és útvonalakat futni. Az ilyen dupla kettős fegyver a pályán félelmetes lehet a védelmek számára.

A Steelers Mike Tomlin alatt nem igazán használt running back by committee felfogást, helyette mindig egy workhorse futója volt a csapatnak. Most talán eljött az idő, hogy többet váltogassanak, illetve kettőt is rendszeresen használjanak, hiszen Samuels elkapási képességét jól ki lehet használni, főleg hogy JuJu Smith-Schusteren és mondjuk Vance McDonaldon kívül nincs igazán bizonyított fegyvere a csapatnak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!