Connect with us

Hír

Flacco kapja az összes első csapatos edzésmunkát

A Broncos második körös újonc irányítója, Drew Lock nem kap esélyt, hogy kiüthesse Joe Flaccót a kezdőből – egyelőre legalábbis. Vic Fangio főedző kijelentette, hogy végig Flacco fog dolgozni a kezdőkkel az OTA-k során.

Ez persze nem annyira meglepő, Flacco lesz minden bizonnyal az első heti kezdő, Lock pedig tanulhat mögötte és fejlődhet, hogy egyszer majd átvegye a helyét. És mivel Flacco is új fiú, így össze kell szoknia az első csapattal, ha már együtt fognak dolgozni az év nagy részében.

Az viszont érdekes volt, hogy Fangio azt mondta, hogy Lock és a többi rosteren lévő irányító közt nincs igazából sorrend, ők mind felváltva fognak dolgozni a második- és harmadik csapattal, tehát nyitott a verseny Flacco mögött. Lock mellett Kevin Hogan és a draftolatlan újonc Brett Rypien van a keretben jelenleg irányítóposzton.

Reálisan ez persze nem egy igazi nyitott verseny és minden bizonnyal Locké lesz a csereirányító szerepkör, az ő helye a rosteren biztosítva van, Hogan és Rypien pedig a keretbe kerülésért küzdhet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!