Connect with us

Hír

JPP 5-6 hónap kihagyásra számíthat, ha műteni kell

Tegnap még arról számoltunk be, hogy Jason Pierre-Paul, a Tampa Bay Buccaneers defensive endje akár kihagyhatja a teljes szezont is autóbalesete miatt. A játékos jelenleg több orvosi véleményre vár a nyakával kapcsolatban, azonban a legújabb hírek szerint idén még visszatérhet.

Ha JPP műtétre szorul, akkor 5-6 hónapos kihagyás várhat rá, és tekintve, hogy a nyitómeccs 4 hónapnyira van, így nem nehéz kimatekozni, hogy 1-2 hónap kihagyás vár majd rá a szezon során a megrepedt csigolyája miatt. A hírek szerint arra is van még esély, hogy egyáltalán nem kell műtéten átesnie, ebben az esetben akár az első héten is visszatérhet, de talán ez a valószínűtlenebb kimenetel.

A 30 éves pass rushernek az idei alapfizetése 13,65 millió dollár, illetve van még 1,25 millió dollárnyi (roster és workout) bónusza is, ami akár veszélybe is kerülhet, hiszen non-football sérülést szenvedett az autóbaleset során. Emlékezhetünk, nem ez az első pályán kívüli balesete JPP-nek, hiszen 2015 nyarán lerobbantotta a saját ujját, aminek következtében a fél szezont ki kellett hagynia.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!