Connect with us

Hír

Júniusban jön egy 40 yardos bajnokság az NFL-sztárok közt!

Ted Ginn arról beszélt nemrég, hogy bárkivel versenyezne 40 yardon, és fogad is bárkivel 10 ezer dollárban, ki lesz a gyorsabb. Most viszont pénzt sem kell felraknia gyorsaságára, lesz ugyanis egy bajnokság júniusban, ahol megmérettethetik sebességüket az NFL-sztárok!

A “40 yards of gold” néven ismert csoport rendezi majd az eseményt egy egyelőre nem ismert helyszínen június 29-én, a honlap szerint 16 NFL-játékos fog részt venni a versenyen és egy az egy elleni futóversenyeket rendeznek majd, ahol a továbbjutók ismét összecsapnak egymással és így jutunk majd el a döntőig és a végső nyertesig. A védők és támadók alkotják majd a két ágat, a döntőben pedig a legjobb védő és a legjobb támadó méri majd össze erejét.

Ginn mellett a következő játékosok vesznek majd részt az eseményen az eddigi információk alapján: Alvin Kamara (RB, Saints), Tarik Cohen (RB, Bears), Robby Anderson (WR, Jets), Mark Ingram (RB, Ravens), Jacoby Ford (korábbi WR), Corey Coleman (WR, Giants), Trae Waynes (CB, Vikings), Dominique Rodgers-Cromartie (CB, Redskins), Budda Baker (S, Cardinals) és Kevin Byard (S, Titans).

Az persze jó kérdés, hogy mit szólnak majd a csapatok, ha valaki megsérül a verseny alatt…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!