Connect with us

Hír

Kessler kivágva, új tackle Miamiban, új cornerback Seattle-ben

Három kisebb, de még említésre méltó tranzakció jött létre a tegnapi nap folyamán az NFL-ben, ezeket szedtük most kis csokorba.

A Jaguars kivágta a csereirányító Cody Kesslert, így Blake Bortlesszel együtt mindkét QB távozik Jacksonville-ből, aki tavaly kezdőként pályára lépett a csapatban. A Browns korábbi harmadik körös választottja négy meccsen kezdett, 709 yardot, 2 TD-t és 2 INT-t hozott össze. Így Nick Foles mögött csak a tavalyi hatodik körös Tanner Lee és az idei hatodik körös Gardner Minshew maradt rosteren.

A Dolphins minden bizonnyal megtalálta új jobb oldali tackle-jét, méghozzá a Bills korábbi játékosában, Jordan Millsben, aki egy egyéves szerződést írt alá $3 millióért. Mills az utóbbi három évben minden meccsen kezdő volt a Billsben, Miamiban Ja’Wuan James helyét veheti át a nem túl erős támadófal jobb szélén.

Seattle-be nem csak Ziggy Ansah érkezett, hanem a cornerback Jamal Taylor is. A Dolphins 2013-as második körös választottja az utóbbi években csapatról csapatra vándorolt, előbb a Brownsba, majd a Cardinalsba cserélték el, ahonnan kivágták, majd a Broncosban fejezte be a szezont. Talán a távozó Justin Coleman helyére pályázhat a slotban, de nem feltétlen előlegeznénk meg neki azt a helyet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!