Connect with us

Hír

Kyler Murray aláírta szerződését, van benne egy kis baseball záradék

Az 1/1-es Kyler Murray aláírta újonc szerződését, aminek az aláírási bónusza $23,59 millió, és összesen négy év alatt kicsit több, mint $35 milliót fog keresni. Nem nagyon volt a csapatnak mozgástere a baseballal kapcsolatos kockázatok minimalizálására, de ami volt, azt kihasználta, hiszen belekerült az a záradék, ami például Jameis Winston újoncszerződésében is megtalálható volt.

Ez alapján ha Kyler Murray mégis átpártolna a baseballra, akkor minden további garantált tartalomtól elesik, ami ebben a szerződésben foglaltatik. Ez ugyebár azért nem túl sok, hiszen az aláírási bónuszra ez nem vonatkozik.

Aláírta egyébként újonc szerződését Arizonában a második körös Byron Murphy (CB), a harmadik körös Zach Allen (DE), a hatodik körös KeeSean Johnson (WR), a hetedik körös Joshua Miles (OL) és Mr. Irrelevant, azaz Caleb Wilson (TE) is. Még nem egyezett meg a csapat viszont a második körös Andy Isabellával (WR), a negyedik körös Hakeem Butlerrel (WR), az ötödik körös Deionte Thompsonnal (WR), a hatodik körös Lamont Gaillard-ral (C) és a hetedik körös Michael Dogbeval (DE), de ez nyilván csak idő kérdése.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!