Connect with us

Hír

Lamar Jacksonnak fogalma sem volt arról, hogy teljesen új offense-t kap maga alá

Már az önmagában is érdekes hír lehetne, hogy a Ravens teljesen új támadószisztémával vág majd neki a 2019-es idénynek, azonban az még érdekesebb, hogy Lamar Jacksonnak, a csapat kezdő irányítójának fogalma sem volt arról, hogy ekkora változások lesznek az offense-ben.

Megérkezve a holtszezonbeli edzésekre, nem tudtam, hogy teljesen más offense-ünk lesz. Megjöttünk, és a mester mondta, hogy “Igen, teljesen új rendszerünk lesz. Ezt és ezt kell megtanulnod.” Kicsit meglepett a dolog.

Greg Roman vette át Marty Mornhinweg helyét támadókoordinátori poszton Baltimore-ban, de sokan úgy gondolták, hogy alapjaiban véve ugyanaz lesz az offense. Hát nem. Jacksonnak pedig hozzá kell szoknia ehhez az egészhez.

Az első napon elég szar voltam. A másodikon már jobban ment. A harmadik oké volt, de lehetett volna jobb is.

Azt feltételeztük, hogy nagyrészt futni fog a Ravens, hiszen ez nagyon jól ment Jacksonnal év végén. A draft után azonban Eric DeCosta general manager arra célozgatott, hogy sokkal diverzifikáltabb támadósora lesz a csapatnak, a cél pedig az, hogy ne tudja az ellenfél teletölteni a boxot futás ellen. Ebben segíthet például Hollywood Brown, az első körös elkapó.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!