Connect with us

Hír

Lehívták Clark és Floyd ötödik éves opcióját is

Az ötödik éves opciós figyelőnk elindulása óta két játékos opcióját hívták le a csapatok, ráadásul mindketten védők, és mindketten az NFC Northban szerepelnek. A Green Bay Packers Kenny Clarkban, a Chicago Bears pedig Leonard Floydban bízik, hogy továbbra is jól teljesít és nem sérül majd meg.

Clark a 2016-os draft 27. választottja volt és jóval fölülmúlta több korábban húzott társát, nagyon fontos ő a Packers védőfalában annak ellenére, hogy milyen sokat invesztáltak a sajtfejek a front7-be a holtszezon folyamán (a Smith-duó, Rashan Gary). Tavaly a PFF értékelései szerint konkrétan a 10 legjobb belső védőfalember közt végzett.

Az 1/9-es Floyd 5. éves opciójának lehívása akár lehet kisebb meglepetés is, de semmiképp sem gondoltuk automatikusnak. Három szezonja alatt 15,5 sacket jegyzett, nem sikerült egy átlag feletti szintre lépnie a macik egyébként kiváló védelmében és tavaly tudott egyedül egészséges maradni a teljes idényre. Mivel az opció sérülés esetére garantált, így hordoz magában kis kockázatot a lépés.

Hivatalosan május 3 a határidő az 5. éves opciók lehívására és már elég kevesen lógnak a levegőben – a le nem hívott opciókról külön írunk.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!