Connect with us

Hír

Mayock: Ha az Alabamáról és a Clemsonról draftolsz, nagy bajod nem lehet

Mike Mayock letudta élete első draftját general managerként és egy trendet könnyen le lehetett szűrni a választottjairól. Nagyon tetszett neki az első meccs, amin GM-ként kint volt, hiszen négy játékost is választott a nemzeti döntőből, ahol az Alabama és a Clemson csapott össze. Clelin Ferrell, Trayvon Mullen és Hunter Renfrow az idei bajnokot, Josh Jacobs pedig az “ezüstérmest” erősítette.

Mayock elmondta, hogy nem tervelte ki ezt előre, viszont bárki örülhet egy olyan draftnak, ahol minden játékos ebből a két csapatból érkezik.

Ott éreztem a pályán a meccs előtt, hogy ez a két legjobb egyetemi csapat az országban és már évek óta azok. Ha bemelegítéskor nézed ezeket a srácokat, megnézed a testfelépítésüket, jegyzetelsz… NFL-csapatoknak tűnnek. Nem is tudom már kinek mondtam, hogy ha csak ebből a két csapatból választasz, akkor nagy bajod nem lehet, el is lehet felejteni az ország többi részét.

Meglátjuk, hogy beválik-e Mayock taktikája, de azért hosszú távon talán érdemes az ország többi szegletében is körülnézni. A Raidersnél viszont abban reménykednek, hogy az Alabamáról és a Clemsonról hozzák magukkal a srácok a győztes mentalitást és ez átragad majd mindenki másra is.

Ahogy a fenti képen látható, az edzők át is vették a clemsoni érzést és a rookie minicamp egyik napján narancssárgába öltöztek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!