Connect with us

Hír

McNabb: Hall of Famer vagyok

A korábbi Eagles quarterback Donovan McNabb soha még csak a Hall of Fame-be jutás közelébe sem jutott, ennek ellenére hiszi, hogy ott a helye. Mindezt ráadásul meg is indokolta a TMZ-nek:

 

Hall of Famer vagyok. A számaim önmagukért beszélnek. Jobb mutatóim vannak, mint mondjuk Troy Aikmannek.

 

 

McNabbnek valóban jobb számai vannak Aikmannél: 234 TD-t és 117 INT-t passzolt 37 276 yard és 85,6-os passer rating mellett (plusz 29 futott TD), míg Aikman 165/141, TD/INT ratióval, 32 942 yarddal és 81,6-os passer ratinggel büszkélkedhet. Ugyanakkor McNabb egy sokkal passzorientáltabb ligában játszott, egy másik érában, úgy pedig könnyebb volt jó számokat hozni, ráadásul ő soha nem bajnokságot, míg Aikman háromszor is SB-győztes lett a Cowboysszal.

 

A viszonylag sok passzolt yard és TD ma már nem sokat ér. McNabb a 25. legtöbb passzolt yarddal rendelkezik valaha, csak a nem aktív játékosok között van hat, akik sokkal több yardot szereztek, mégsem kerültek vagy kerülnek majd be a Hall of Fame-be, többek között Carson Palmer, Vinny Testaverde vagy Drew Bledsoe. A passzolt TD-kben pedig a top 25-be sem fér be, míg mondjuk Bledsoe vagy Palmer igen. Ennyi kevés Cantonhoz.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!