Connect with us

Hír

Megszakadtak a tárgyalások Rudolph-fal, a Vikings elcserélheti tight endjét

A Vikings és Kyle Rudolph közt komoly tárgyalások folytak egy szerződéshosszabbítás kapcsán – ami a játékosnak és a csapatnak is jó lett volna a szoros cap helyzet miatt -, azonban tegnap ezek a tárgyalások megszakadtak, Rudolph pedig a trade blockra került.

A Vikings a második körben draftolta Irv Smitht az Alabamáról, aki átveheti Rudolph helyét. A veterán tight endért pedig állítólag máris vannak érdeklődők ligaszerte – spekulációként természetesen a Gronk visszavonulása miatt közepes opciókkal rendelkező Patriotsot lehet elsőként bedobni. Rudolph jelenlegi szerződéséből egy év van hátra, idén $7,6 milliót kereshet, halott pénz nélkül kivágható/elcserélhető.

A hamarosan 30. életévét betöltő tight end 2014 óta nem hagyott ki meccset, két éve Pro Bowler volt, tabaly pedig 64 elkapásból 634 yardot és 4 TD-t termelt. Rudolphi 2011-ben érkezett a ligába második körös választottként, azóta a touchdownokban (41) a negyedik legjobb, elkapásokban (386) a 10. legjobb, elkapott yardokban (3787) pedig a 12. legjobb a tight endek közt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!