Connect with us

Hír

Minden idők egyik legnagyobb melléfogása a Chiefstől vonul vissza

Dwayne Bowe aláírt egy egynapos szerződést a Chiefsszel, így az őt draftoló csapattól vonul vissza. Jobb napjain Pro Bowler volt, de olyan látványosan még senki teljesítménye nem zuhant be a nagy szerződés után, mint az övé.

 

 

Bowe 2007-ben 1/23-as volt, és kifejezetten top elkapónak számított az amúgy pocsék Chiefsben. Újoncként 995 yardis és 5 TD-ig jutott, ezután mindhárom teljes szezonjában átlépte az 1000 yardos határt, 2010-ben ráadásul 15 TD-t szerzett. A 2011-es szezon után taget tettek rá, és bár a 2012-es éve nem volt olyan jó, végül kapott egy öt éves, 56 millió dolláros szerződést 26 millió dollár garantálttal és 15 millió dollár aláírási bónusszal. Ekkor ő volt a liga harmadik legjobban fizetett elkapója.

 

Ezután viszont látványosan nem ment neki. A következő két évben még a 800 yard sem jött össze neki, 2014-ben nulla TD-vel zárt, ki is vágta a Chiefs. Ezután leigazolta a Browns két évre 13 millióért, amiből 9 millió garantált volt. Egy évig húzta, öt elkapása volt közel 10 millió dollárért.

 

Ezután kivágta a Browns és azóta nem volt csapata, hivatalosan viszont csak most vonult vissza.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!