About the author

19 Comments

 1. 1

  Gáspár Bollók

  Egyetértek az értékelővel. Olyan nyers játékosokat választott a Packers, hogy az idő fogja megmutatni, hogy A vagy C értékelésű ez a draft. Én egyelőre bizakodom, mert elég jónak tartom az edzői stábot a védelem oldalán. Hiába húz évek óta a védelembe a GB, a tavalyi draft volt ami igazán ült, de még mindig vannak lyukak. Bár a támadó oldal megerősítését is vártam, csak pislogtam eleinte a drafton, de végülis örülök neki, hogy stabilizálják a védelmet (az FA piaci tevékenységet is ide számítva), mert már így is elég sokat kellett idegeskedni a benyelt yardokon az elmúlt években.

 2. 2

  Buják

  A védelem rendben lesz, főleg akkor ha a sérülések elkerülik a csapatot.

  Főleg Clark és Daniels akikre hosszú távon is szükség lesz, mert megkönnyíthetik a pass rush dolgát.
  A CB/S posztokon remélem végre a fiatalok kapnak szerepet, ennek az egységnek robbantani kellene az idén, ha komoly céljaink vannak a PO-ban is.

  Futók tekintetében is jól áll szerintem a csapat.

  A támadóoldalon a WR poszt az amit én egy kicsit hiányosnak érzek. Adams és Graham. Melléjük kellene felnőni a többieknek és levenni egy kis terhet az előbbi kettősről, valamint ARod számára opciókat adni.

  A legnagyobb talány azonban az új edzői stáb (főedző és OC).

 3. 3

  Gáspár Bollók

  A WR között Marquez Valdes-Scantling-ben látok potenciált. Nagyon gyors. Kíváncsi vagyok rá a második évében.

 4. 4

  Bálint Unger

  Valamint Kumerow is lehet, hogy jó lesz, ha nem lesz sérült.

 5. 5

  ClayMatthews52

  G-mo Allisont ne felejtsük.

 6. 6

  ClayMatthews52

  Imádnám, de azért nem lehet véletlen, hogy csak most és csak két előszezon meccsen robbant be…

 7. 7

  ClayMatthews52

  Ugyanezt nagyjából már leírtam, kissé csalódás ez a draft, amilyen jó lehetőségeink lettek volna, de a kör eleje felborított mindent.
  Abban bízom, hogy úgy tűnik, nagyon tudatosan draftolt Gute, kereste az olyan játékosokat, akik atletikusak és több poszton is bevethetőek. Talán így próbálja a sérülések okozta hiányokat kikerülni?

 8. 8

  Bálint Unger

  nyilván nem Donald Driver-i magasságokat várok a sráctól, de ha egy korrekt WR3 lenne, már bőven örülnék. Meg nem is tudom, ki volt utoljára ennyire hypeolva a szurkolók körében, talán Kuhn :D

 9. 9

  Gáspár Bollók

  Kumerow előszezonon kívül, a pár éles meccsen ami jutott neki, nem sokat mutatott. Allison pedig valami miatt mindig nagyon kevés Target számmal játszik, még a tavalyi évben is (csak 30). Valami oka lehet.

 10. 10

  Fetyke

  A tavalyi évben Allison sérülés miatt kapott kevés targetet. Az a 30 target és 20 elkapás az 5 meccsre elosztva már nem is néz ki olyan rosszul.
  Ezzel együtt is az elkapószekció nálatok rohadt vékony szerintem!

 11. 11

  ClayMatthews52

  azért volt hype-olva, mert ugye wisconsini egyetemre járt. Aztán még az is kiderült, hogy Bosa-unokatesó, meg a dédapja a chicagói maffiafőnök volt. Én minden fehér elkapót-futót imádok, de azért ő eddig nem sokat mutatott az NFL-ben; persze ezzel együtt én is nagyon felültem a Kumerow-vonatra.

 12. 12

  Krisztian Fekete

  Én nem. És nem is várok tőle sokat. Allisontól inkább.

 13. 13

  acsdav2

  Gary elégé rizikós választás. A PFF odáig ment, hogy nem tartják első körös tehetségnek. Ehhez képest az 1/12 elég komoly ráfordítás. Lehet jobb lett volna egy biztosabb prospectet választani, mint mondjuk Wilkins.

 14. 14

  katonadani

  Gary nagyon érdekes eset, tipikus példája a traints vs production vitának, azaz melyik a fontosabb jóslás tekintetben (nyilván az az ideális ha mindkettő megvan). Jó adottságai és képességei vannak, mégsem láttuk ezt hasznosítva college szinten, ami nyilván egy red flag, ellenben sokat ki lehet hozni az adottságaiból. Nagyon tipikus boom or bust játékos, érdekes figyelni az ilyeneket

 15. 15

  acsdav2

  1. Szerintem Gary esetében bele esnek abba a hibába, hogy az atletikuságát azonosítják a tehetséggel és a még kiaknázatlan lehetőségekkel. Pedig szerintem ez hibás gondolkodásmód. Nyilván egy bizonyos szintig a tehetséget maga a fizikum jelenti, de itt az NFL-ben már nem elég. Pass-rushernél a tehetség szerintem sokkal inkább a kézhasználatban, reakcióidőben, futballösztönökben mutatkozik meg, mint a nyerserőben. Persze bizonyos fokig az előbbiek fejleszthetők, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy Garynek NFL szinthez viszonyítva ezek alacsonyan vannak.
  2. A Draft végülis mindig is erről a kérdésről szól. Lemondani valakiről csak azért, mert nem prototípus alkata van az adott pozícióhoz (Donald, Murray, Brown) vagy csak alkat alapján bele szeretni valakibe e a jó döntés (Metcalf, Jones, Gary)
  3. Szerintem amit érdekes lesz figyelni, hogy a volt Michigan-i csapattársa Winovich, hogy szerepel majd. Ugye ő pont az ellenkezője Garynek. Megbízható, sokkal produktívabb játékos, de 0 hype van körülötte, mert nincs olyan szörnyeteg felépítése. Én sokkal inkább szeretem az ilyen kiválasztási filozófiát és azt várom, hogy nem csak ár/érték arányban, de abszolútértékben is jobb lesz Winovich, mint Gary.

 16. 16

  katonadani

  egyedül a technikával, kézhasználattal vitatkoznék, mert az egyáltalán nem tehetség kérdése, az tanult képesség

 17. 17

  acsdav2

  Hát figyelj szerintem elkezdhetjük gyakorolni, mindketten napi 24 órában mégse hiszem, hogy ezen a területen eljuthatnánk olyan szintre, mint Gary :D

 18. 18

  Gáspár Bollók

  Ez ugye attól is függ, milyen kéztechnikákat gyakoroltok… :D

 19. 19

  acsdav2

  Szakadok!!! :D zseniális komment :D

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team