About the author

30 Comments

 1. 1

  katonadani

  Szerintem absolutely no way, hogy Newton a problémás vállával és Prescott a semmi különös teljesítményével Wilson felett kapjon. De még Riversről sem gondolom, hogy átlépné ezt.

 2. 2

  katonadani

  miért kapna Prescott inkább 35 felett, mint Goff (vagy Wentz, de ott a sérülésfaktor még csak-csak oké)?

 3. 3

  V-Speiche 413

  2. Dak Prescott, Dallas Cowboys – Potenciális fizetés: 38 millió dollár/év – na eddig olvastam a cikket

 4. 4

  kitalaltnev

  1. Mahomes, 2. Rivers, 3. Prescott és 4. Goff/Newton/Wentz sztem.

 5. 5

  renningan

  Akkor majdnem a végéig értél :D mondjuk így lemaradt az, hogy ez valójában csak 27,5 millió :(

 6. 6

  ClayMatthews52

  SupaCamre kíváncsi vagyok, hogy mennyire tud felépülni. Jelenleg konkrétan lóg a vállából ki a keze, bár azt írják erre, hogy műtét után gond nélkül meg tud gyógyulni.

 7. 7

  apollo

  Ezek alapján még inkább azt mondom, hogy Wilson nagyon csapatbarát szerződést kötött.

 8. 8

  golya87

  Lenne egy noob kérdésem.
  Mi az akadálya annak, hogy mondjuk Béla megegyezik Tibivel 10 millás fizuban, de Robi már jön is, hogy a Gyula haverja a Gilette-től még megtolná ezt 40-nel évente? Így a szponzori pénzt nem a csapat kapja, hanem közvetlenül a játékos, de a sapka szép marad.

 9. 9

  Fetyke

  Az egyik az, hogy ez túl kockázatos lenne a Pats-nek! Ebben az esetben a szponzori szerződés és a vele járó pénz is TiBi-é. A csapatnak jogilag nem lenne hozzá semmi köze. És akkor képzeld el, hogy a Jets bejelentkezik Tibinél, hogy adna ő évi 35 millát is. Tibi viszi magával a negyven millás szponzori pénzt és keres évi 75-öt. Béla meg ott maradna a 10 millával, amiből semmit sem tudna kezdeni.
  A másik pedig Goodell! :)
  Nyilván ennél jóval mértékletesebb (fordított) arányban működik ez a történet a valóságban is. De! Ilyen mértékű eltolódás esetén már annyira ki lenne szolgáltatva a csapat és az edző a játékosának, hogy az nem lenne egészséges és jóra vezető.

 10. 10

  Zoltán Debreczeni

  Keményen kőporos lókukira húznának minden érintettet. Ez elég visszatartó erő. Tibi jelenleg 14M-t keres endorsementtel. Amint megjelenik egy 40 m deal a csapat szponzorától, nagyjából vége a karrierjének.

 11. 11

  katonadani

  Bradynel kb ez tortenik. Kapja a fizeteset plusz a csapat szerzodesben all a TB12 ceggel, ami nem jelenik meg a fizetesi sapkaban.
  Az NFL szerint ez nem utkozik a CBA-vel. Az jo kerdes miert csak a Pats csinalja ezt egyebkent (miutan kimondva nem utkozik a cba-vel)

 12. 12

  katonadani

  A piac ervet el tudom fogadni, de ebben az esetben Goffnak is ott kellene lennie Prescott mellett. Ezt a kulonbseget nem ertem igazabol.

 13. 13

  Kopi3.14

  Simán el tudok képzelni mindkét ásznak Big Ben szintű szerződést, esetleg 1+1+1+1+… logikában, ahol minden évi pénz csak adott évben lesz kifizetésre igény, caphitet generáló, ha rosteren van a szezon bizonyos pontján.

 14. 14

  golya87

  Akkor jól gondoltam, hogy létezhet/létezik ilyen. Nem akartam elhinni, hogy csak nekem jut eszembe ilyen itt Európa dübörgő részén és a hanyatló Usánkában nem.

 15. 15

  golya87

  De mivan akkor, ha azt mondja Robi és Béla, hogy hahó, ne a csapat szponzora légy kedves Docler, hanem inkább TiBié. Így ő is jól jár és mi is. Nyílván nem működikne ilyesmi egy Suh-val, de TiBi már bizonyított.

 16. 16

  golya87

  Olyasmi volt emlegetve korábban, hogy az idei év vízválasztó a teljes rezsimet tekintve. Ha idén se jön valami nagy, ami remélem főcsoportdöntő vagy SB-t jelent, akkor repülhet mindenki. Ebben a QB is beleszámít remélem. Viszont azt is hallottam, hogy Jerry megfizeti, akit szeret és Prescott-ot szereti…
  De én sem érzem azt, hogy ő lenne a legélesebb kés amerika fiókjában…

 17. 17

  V-Speiche 413

  Ha Prescott szintet lep es az Alex Smith szintröl, a mostani top 8 QB melle feler (Brady, Mahomes, Brees, Rivers, Luck, Wilson, Rodgers, Roethlisberger), akkor hosszabbitani kell vele. De ha marad az Alex Smith szinten, akkor en inkäbb ingyen elengednem jövöre es hoznek az elsö körben vagy a mäsodikban QB-t.

 18. 18

  renningan

  Egyiküket sem helyezem erre a polcra, de ez nem erről szól. Garoppolo látatlanban lett a legjobban fizetett QB, Carr egy jó szezon után, Big Ben pedig 34 milliót kapott. Rivers 10 millióval nagyobb cappel kereshet 1 millióval többet nála, Newton azért kaphat ennyit, mert hosszú távú szerződése lenne, és a pénzének nagy része a szerződése utolsó szezonjaira esne, amit simán meg lehet spórolni, ha kivágják. Prescott pedig azért kereshetné betegre magát, mert idén két milliót keres, így hosszú távon átlagban nem lenne brutális a fizetése.

  Egyébként Newton MVP, Super Bowlba jutott, tavaly 6-2-es volt vele a Panthers – pont annyira legit neki nagy szerződést adni, mint a nála sérülékenyebbnek tűnő, az elmúlt két évben gyenge szezont futó Rodgersnek. Riverst fent leírtam, Prescott pedig újoncként MVP-közeli szezont futott, pont mint Wentz, tavaly pedig PO-ba juttatta a csapatot. Wentzt jobbnak tartom, de a pályán eddig Prescott legalább annyit mutatott, a grade-jeik között sincs nagy különbség, ha a legjobb évüket nézzük. Meg ő FA lesz, a piacon mindig nagyobb összeget lehet kapni, mint amennyit a csapat adna neki. Ráadásul, ha Goffnál számít McVay zsenije, akkor Prescottnál is számít Garrett mételye (via KGYM).

 19. 19

  Arnold Patsenegger

  Látatlanban Én is pont ennyit mondtam volna a Brady /Brees öreg duónak. Ilyen korban hiába vagy jó, egy sérülés és a karriernek vége. 1 max 2 éves szerződést tudok elképzelni mind két esetben.

 20. 20

  renningan

  Lehet ezzel vitatkozni, majd írok is, most vezeték :D es köszi a dicséretet, a Matekomat majd meg megpróbálom megvédeni :)

 21. 21

  Bujdy

  Ezen mindig felröhögök!

  A salary cap ugye azért is van, hogy kiegyenlítődjenek az erőviszonyok. Tehát ha meg tudod kerülni, akkor az nagy előnyt. Máshogy mondva: ha megkerülöd a cap-et, az csalás. A Pats mégis csináljak. Nyiltan. És kaptak visszajelzést, hogy szabályos, nem csalás. Miközben Brady legalább egy top (nem QB) játékos fizetésével kevesebbet keres a cap alatt, azaz plusz egy top játékosa lehet a Patsnek, mint a konkurenciának. Na, ez sokkal nagyobb előny, mint a labda nyomása!

  DE! Ha erre azt mondta az NFL, hogy szabályos, akkor csinálják! Sőt, még jófej a Pats, hogy nem veterán minimumon van Brady!

  És a lényegi kérdés tényleg ez: miért nem csinálja ezt a többi csapat?

 22. 22

  Bélabá a csótány

  “miért nem csinálja ezt a többi csapat?”
  Mert nekik nincs az NFL számára pótolhatatlan játékosuk.
  Brady a klasszikus “amerikai álom” megtestesítője + még off field ügyei sincsenek.

 23. 23

  V-Speiche 413

  Teljesen felesleges lenne. En meg mindig nem erzem, h Prescott franchise iränyito lenne, ahhoz iden szintet kell lepnie. De ha hosszabbitanänak vele, akkor annak az alapja a ket franchise tag lenne. Tehät iden 2m utäna franchise tag es meg egy. Ez evi 20 milliora jönne ki a következö 3 evre. Akkor mi a rossebert adnänak neki 4 evre 110-et? Az azt jelentene, h az utolso evere 50 milliot kapna. Nonszensz. En tisztellek, mert jokat szoktäl irni, az elemzes is jo volt a cikkben, de a matek felrement.

 24. 24

  camillo 7777

  Nem kell ,hogy elit QB-ja legyen Jerry Jones-nak elég ha a külvilágnak a fizetésével azt tudja mutatni.

 25. 25

  camillo 7777

  Dani én simán adnék 40 misit Prescottnak, tudod miért….!
  Fly_Eagles_Fly :D

 26. 26

  camillo 7777

  Jogos Dani hozzászólása , nekem Goff nem szimpi, de volt 2 play-off és egy SB részvétel. Ennyi már bőven elég egy vaskos szerződéshez.

 27. 27

  renningan

  És a po-ban eddig nem mutatott semmit. Dani mondta régen azt is, hogy Daltont le kell cserélni, mert mire jó a PO, ha ott nincs győzelem. Persze Goff jobb, mint Dalton, és tud nyerni vele a csapat, de messze nem miatta. Az eddig mutatott teljesítménye bőven elég egy nagy szerződésre, de ettől engem még nem győzött meg, és szerintem a Rams sem akarja elsietni. Ha idén jól megy neki, akkor oké, de nálam ő még a bizonyítani kell kategóra.

 28. 28

  katonadani

  Ez oké is, de Prescott nem?

 29. 29

  Zotya

  Bocs, renningan, de a matek tényleg félrement :D
  Prescott 3 éves 108 milliós szerződése 36 m$/év-et jelent (nem 38-at).

  Továbbá a cikk elején 13 irányítót írsz, de valójában csak 12-t nevezel meg :D

 30. 30

  camillo 7777

  De a cikkbe nem az volt ,hogy ki válik be ,hanem ,hogy kinek adnak nagy szerződést :D

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team