About the author

5 Comments

 1. 1

  Ádám Váradi

  Köszönöm szépen!❤

 2. 2

  Wyatt

  Azért az atletikusságot eléggé érdekesen méred, ha a két Devin mögötti legrobbanékonyabb LB, és a szintén explozív, bőven elég gyors (és azért impresszív statisztikákkal dolgozó) elkapó sem tetszik. Mattisonon elsőre én is meglepődtem, amikor 3-4. körökbe kezdték mockolni (CBS-en pl épp hogy top 300-ba fért), a 3. kör végén talán kicsit korai, de nála egyedül a végsebesség a kérdés, egy jó fal mögött azért tud majd alkotni, mert a képességei bőven megvannak: https://www.youtube.com/watch?v=ylNOK4T5e5U

 3. 3

  Fetyke

  Leonidasz nagyon jószívű vagy az értékelések során! :) Így tettél velünk is! :D Köszönjük!
  Az első napon kihúzott Bradbury ok. Minél több nap telik a draft óta, annál jobban tetszik ez a húzás (eredetileg egy elit Tackle-t jobban szerettem volna).
  De a második nappal sokkal több baj van szerintem. Bár Smith Jr. értéken rendben van, de nem hiányposztra jött. Rudolph még egy évig játszhat nálunk, és ő egyben meg is oldja ezt az egyébként is egyre inkább leértékelődő posztot (sérülésekkel most ne számolgassunk). Márpedig az ilyen, a jövőnek szóló húzás nálam akkor van teljesen rendben, ha egyébként a csapatban már nincs több hiányposzt vagy azokra nincs bent megfelelő játékos. De a második kör közepén majdnem a teljes safety class bent volt még például. Mattison oké, hogy jó futó, de ahogy Leonidasz is sugalmazta, a hozzá hasonlóra értékelt futók közül nem egy az 5-6. körben ment csak ki. Így a második nap egyetlen pozitívuma szerintem, hogy a hátra cserékkel több picket is begyűjtött Spielman a 3. napra. És nem utolsó sorban a fizetési sapkára nehezedő nyomást is enyhítette. :)
  A harmadik nap nekem viszont már megint tetszik. Samiaról még annyit, hogy 2018-ban a csapattársát, Fordot (idei 38. választás) megelőzve lett a Big 12 konferencia legjobb támadófal játékosa. Stílusban nagyon passzolnak Bradburyvel, így bár mindenki Elfleint várja kezdőnek, könnyen lehet, hogy Dru megszerzi magának a posztot. A Cameron Smith választást én is megvédeném. Nem mondom, hogy nagy igazolás, de egyrészt az 5. körben már bőven belefér némi reach, másrészt azért LB poszton annyira nem vagyunk meg fényesen. A Barr-Kendricks tengely mellé még bőven kiadó a 3. hely, mert Gedeon nem tökéletes játékos a posztra. A hírek szerint keressük is a 3. kezdő linebackert a csapatban. Smith-nek a 46 egyetemi meccsén egyébként volt 26,5 negatív yardos szerelése, 3,5 sack-je és 4 inteceptionja. Azért ezek nem rossz számok. Nem atletikus ugyan, de a futás megállításánál a fizikális felépítése jól jöhet. Nyilván nem azonnal kezdő alapanyag, mint a két Devin, de egy 5. körös választástól a rotációban és az ST-ben való használhatóság már elég szerintem. Smith pedig arra alkalmas. A többiekhez nincs mit hozzátennem.
  Összességében ez szerintem is egy jó draft volt, de közel sem sem hibátlan. A legnagyobb problémát, a támadófalat papíron sikerült is megerősíteni. De a második napot én rosszabbul látom, mint Leonidasz, ami le is húzza az összesített értékelést B+-ra. De ha valaki elfogultsággal vádolna és “csak” B-t akrna adni, azzal sem vitatkoznék.

 4. 4

  Leonidasz007

  Mattisonnal kapcsolatban egyetértek. Én is fogalmaztam h a képességei megvannak, de akkor sem pazarlom erre a 2. Napos pickenet ha van egy elvileg franchise futóm akit nem rég húztam magasan. Még ha is erjük is Cook orvosi kartonját. Szal sztem itt egyetértünk.

  A másik két játékos mar nehzebben megitelheto de 3. Napos jatekosoknal ez nem is csoda. Azert annyira nem rosszak, akkor az ertekelest is lehuztam volna.

 5. 5

  Leonidasz007

  Hát összeségében sztem ez egy jó draft. Még ha bele is tudunk kötni bizonyos dolgokba, mindegyiknél látszik sztem az elgondolas. Ahogy irtam, a Mattison es a 2 Smith picket is ertem, lehet hogy lehetett volna mast is csinalni, de alapvetoen jo huzasok. Mint irtam en nem lepodnek meg ha rudolph pl mar nem jatszana itt szeptembertol igy a smith pick megjobban felertekelodik. Ettol amugy nem feltetlenul kell csodát várni, de jelenleg sztem megítelhető ugy h a Vikes elvegezte a házi feladatot.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team