Connect with us

Hír

Ősszel irány Amerika, és egy NFL-meccs!

Mindig is ki akartál jutni Amerikába egy NFL-meccsre? Régóta tervezed, de még nem jött össze? Vagy ismét kiutaznál a tengerentúlra megnézni kedvenc csapatod? Most itt a lehetőség!

Tapasztalatból mondjuk, hogy örök élmény és minden centet megér! 

Partnerünk, a Jet Travel idén két utat is szervez ősszel Amerikába, ráadásul mindkettő NFL-centrikus. Nem is akármilyen csapatokkal! A New York-i túra fénypontja a New York Giants – Green Bay Packers mérkőzés, ahol láthatjátok többek közt Aaron Rodgerst vagy Saquon Barkley-t is. A bostoni túrából pedig nyilvánvalóan nem maradhat ki a rendkívül népszerű New England Patriots, Tom Bradyék ráadásul épp Amerika Csapata, a Dallas Cowboys ellen lépnek pályára november végén. Ahol akár Te is ott lehetsz! 

Természetesen mindkét út tartalmazza a repülőjegyet és szállást négycsillagos hotelekben, emellett városnézést is, azonban a sportélmény sem merül ki az amerikai fociban, hiszen New Yorkban egy kosár- (Knicks vagy Nets) ÉS egy hokimeccs (Rangers vagy Islanders) is a program része, Bostonban pedig vagy egy kosár- (Celtics), vagy egy hokimeccs (Bruins) lesz terítéken, ez egyelőre sorsolás hiányában még nem ismert.

Minden részletet és információt pedig megtaláltok a Jet Travel oldalán:

Ha úgy döntötök, hogy érdekel a túra és felkeresitek a Jet Travelt, mindenképp jelezzétek majd, hogy tőlünk hallottatok az útról. Ha pedig bármi kérdésetek van, forduljatok akár hozzánk, akár a Jet Travelhez bizalommal.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!