Connect with us

Hír

Peterst a Super Bowl érdekli, nem az új szerződése

A cornerbackek elég jó fizetéseket kaptak ebben a holtszezonban, Marcus Peters – aki újonc szerződése utolsó évébe lép – viszont nem ezzel foglalkozik, vissza akar térni a Super Bowlba, amit a Ramsszel megjárt most februárban is.

Vissza akarok térni a Super Bowlba és most meg is akarom nyerni. Ezt akarom megszerezni, a többi meg majd jön magától.

Xavien Howard döntötte meg idén a CB-fizetési rekordot, hiszen 5 évre összesen $76,5 milliót, azaz évi $15,05 milliót akasztott le (ami azért annyira mégsem sok, mint hangzik), de mára Chris Harris is gazdagabb lett pár millióval. A 2015-ös első körös Peters most lép újonc szerződése utolsó évébe, idén az ötödik éves opción 9 millió dollárt tesz zsebre. Ő pedig tudja, hogy ha második évében Los Angelesben fejlődni tud, akkor jövőre elég zsíros szerződést raknak le az orra elé.

Most csak azt csinálhatom, hogy végzem a munkám és igyekszem a legjobb játékos, a legjobb csapattárs lenni, a többi meg majd jön magától. Nem izgulok rajta túlzottan.

Ha legjobb formáját tudja nyújtani és ismét sok interceptiont tud szerezni, akkor akár a legjobban fizetett CB is lehet majd jövő tavasszal. Aztán hogy ezt a Rams, vagy valaki más fizeti meg, az már jó kérdés.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!