Connect with us

Hír

Shanahan: Sosem draftoltam még olyan sokoldalú játékost, mint Jalen Hurd

Jalen Hurd a Tennessee Egyetemen kezdte meg karrierjét, ahol futót játszott, ráadásul tette mindezt úgy, hogy Alvin Kamara volt mögötte a depth charton. Aztán transzferelt a Baylorra, ahol már elkapóként parádézott. A sokoldalóságáról pedig sokat elmond, hogy futó- és elkapó poszton mutatott sikerei ellenére valószínűleg tight end lesz a 49ersnél.

A 49ers a harmadik körben választotta ki a játékost, Kyle Shanahan főedző pedig azt mondta, sosem draftolt még ennyire sokoldalú játékost.

Igazából bármire képes. Szerintem ha futó maradt volna, futóként draftolták volna. Most elkapóként draftolták, nagyjából. Úgy hiszem, hogy ha tight endként próbált volna érvényesülni, akkor tight endként is draftolták volna. Ez eléggé egyedivé teszi. Nem emlékszem senkire, akiről ezt el lehetett volna mondani azok közül, akiket megfigyeltem korábban. Elég király, hogy ezt most megtehettük és sok szempontból fog nekünk segíteni.

Hurd 113 kilósan játszott a Tennessee-n, ahol sok rövid yardos szituációban kapott szerepet, majd 104 kilósan játszott elkapót a Bayloron, ahol sok mély útvonalat futtattak vele. A general manager John Lynch szerint pedig a 49ers engedi majd a játékosnak, hogy olyan súllyal játsszon, amiben a legjobban érzi magát az előtte álló feladatok teljesítése kapcsán. A 49ersnél nagyon izgatottak a Hurddel kapcsolatos lehetőségek miatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!