About the author

16 Comments

 1. 1

  Zoltán Debreczeni

  Ez hülyeség. A+ draft a Redskins beépített emberétől.

 2. 2

  Mm27

  Fasza elemzes, vegre nem csak egy “huzz a picsaba Gettleman”. Ez a giants draft nem volt rossz, de vegulis egyetlen dolog fogja megitelni, hogy Daniel Jones mi lesz. A secondary fiatal tehetsegekkel tele, Dline is, skill positionok is, Oline az elmult 10 ev (Giants) legjobbja. Jovore 60m cap potolni lehet. Szerintem van irany, de ertekelni igazan DJ palyara lepese utan lehet. Addig megadom a C-t.

 3. 3

  Mm27

  Sosem ertem hogy tudja az osszes elemzo ipyen bizonyossaggal állítani, hogy ez nem jó jatekos. A Trubisky, Watson, Mahomes class le lett szolva hogy nincs is benne Franchise QB, tobb elemzo altal.
  Annyi mindenen múlik, es a sok mellefogas utan meg mindig tesznek olyan kijelenteseket hogy ez vagy az nem jo jatekos.

 4. 4

  renningan

  :D

 5. 5

  renningan

  Nem értek egyet. Ha valakiről lerí, hogy nagyon fasza lesz vagy lehet, akkor nem kell belé szerelmesedni, hisz racionális dolog kihúzni egy nagyon tehetséges játékost. Épp ez itt a lényeg: szerintem ilyen kontextusban szerelmesedni csak olyan játékosba lehet, aki óriási reach, hogy így mondjam.

  Rengetegszer írtátok ti is (akik komolyabban foglalkoztak a leendő újoncokkal) az elemzéseknél, híreknél, portréknál stb, hogy XY tele van red flaggel, de ha valaki beleszerelmesedik a mentalitásába, karerejébe, atletikusságába stb, akkor hamarabb kimehet, mint ahogy várták. Ez pedig, ahogy a cikkben is írtam, hülyeség, mert egy jó dolog nem kompenzál ezer rosszt, vagy csak nagyon ritkán.

 6. 6

  Fanyul23

  “Lawrence alapvetően első körös tehetség, nagy és erős, aki néha oda is érhet az irányítóhoz, de elsősorban futás ellen igazán jó, amit egy sokadik körös, két downos falember is megold.”
  Most akkor első körös tehetség, vagy az alapján amit tud aokadik körös tehetség?

  Mondjuk tök mindegy, mert így is úgy baromság volt a húzása, kb azért jó mert nagy, mint az üvegtigrisben a wartburg.
  Egyébként reális értékelés, bár Jones esetében én nem mennék el a spirituális szerelmeskedés irányába, egyszerűen knszezusos nem FQB. Ennyit elég is róla tudni. Viszont hitelesen játszhatja majd P. Manninget a róla készülő filmben, ez is valami.

 7. 7

  renningan

  Azért első körös, mert van benne potenciál, hogy odaér az irányítóhoz, és jobban fogja a futást, mint egy sokadik körös tehetség, de overall nem akkora impact :D szerintem ilyen játékost csak az húzzon az első körben, akinek csak ez kell a Super Bowlhoz, vagy akkora need, míg a ház.

  Ami Jonest illeti, szerintem azért húztak egy nem konszenzusos FQB-t, mert belezúgtak, de a lényeg ettől még ugyanaz :D

 8. 8

  acsdav2

  Nem feltétlenül a Giants értékeléséhez tartozik, de mit gondoltok mi lenne a jó terv Jonessal? Én továbbra se hiszek abban, hogy a padozástól lesz valaki jó irányító. Mahomes vagy Rodgers esetében is inkább azt mondanám, hogy csak az idejüket vesztegették, mint azt, hogy ettől lettek volna MVP kaliberű játékosok.

 9. 9

  Fanyul23

  Szerintem ez sokkal inkább az adott szituációtól függ, nem pedig fullra megtervezett akcióterv része. Nem tudhatjuk pl hogy Mahomes padozott volna-e 1 évet majdnem ha Alex Smith-nek még ött törik ripityára a lába, vagy ha Arod előtt nem egy Favre van és még lehetne sorolni a dependenciákat.
  Azt hiszem ha igazán jó QB-t draftol egy management, akkor tőkőn ülnek hogy bevethessék és ritkán nevelési célzattal ülnek a delikvensek a padon x évig.

 10. 10

  Fetyke

  Rodgers esetében vitába szállnék a kijelentéseddel. ARod játékán abszolút felismerhető (volt főleg régebben), hogy ki mögött padozott, és hogy milyen sokat lesett el tőle. A Packers szurkolók sajnálatára mentalitásban már nem sikerült semmit magába szívnia. Szerintem Rodgers közel sem vált volna ilyen jó irányítóvá, ha nem padozik Favre mögött.
  A másik két irányító esetében adom amit mondasz. Egyrészt nem is nagyon van/volt kitől tanulni, és mivel ma már nincs annyi edzés mint régen, ez is jelentősen csökkenti a tanulás lehetőségét.

 11. 11

  katonadani

  Szerintem egyébként nem baj, ha valaki beleszerelmesedik egy irányítóba, hiszen máshogy szerintem nem is lehet franchise QB-t választani. Ha nem vagy szerelmes belé és nem hiszed, hogy fasza lehet, akkor ne is válaszd ki. Azt sem feltétlen gondolom, hogy ne lenne terv, mert biztos van valami, csak Gettleman nem mondja el, meg az lehet, hogy ez a terv nem épp jó.

  Nekem egyedül csak azzal van problémám a Jones pick kapcsán, hogy én egyáltalán nem látom, hogy belőle jó franchise qb lesz. Mert ha ezt látnám, akkor nem zavarna az 1/6 sem, vagy hogy kit hagytak bent, hiszen egy jó franchise qb mindennél értékesebb. Szóval nálam egyetlen probléma van ezzel a pickkel: Jones nem egy jó játékos szvsz.

  Én a Lawrence picket ennyire nem látom rossznak, még ha különösen jónak sem a meglévő rosteren lévő játékosokat figyelembe véve (ahogy az indoklásban szerepelt), ellenben Bakertől én nagyon fázok a rossz hozzáállása és work ethicje miatt

  A harmadik napon a Julian Love pick nagyon tetszett.

 12. 12

  acsdav2

  Még egy évet úgy,ahogy logikusnak tartok, pláne ha 2005-ben tényleg intenzívebbek voltak az edzések.Na, de 3 évet padozni? Ráadásul, ha megnézed Favre éveit pont az első kettő volt rendkívül gyenge, amikor ARod elvileg a legtöbbet elleste. Én egyébként úgy látom, hogy pont a Favre típusú QB-k azok akiktől nehéz tanulni, mert ők a tehetségük miatt lettek MVP-k, az olyan megmozdulások miatt amik nem taníthatók.

 13. 13

  renningan

  Szerintem Mahomes újoncként közel sem lett volna az MVP címhez. Az egy év padozás nem arra jó, hogy tanuljon a másik QB-tól, hanem hogy beleszokjon a légkörbe, megismerje a csapattársakat, alaposan megtanulja a rendszert, legyen róla észrevétele, hogy amikor majd élesben fog játszani, akkor nemcsak, hogy magabiztos legyen benne, de még hozzá is tudják simítani.

  Mahomes ettől függetlenül a második évére lehetett volna MVP, mert a tehetség adott, de így sokkal könnyebb volt, és nem ment rá az azt megelőző szezon a tanításra. De ez edzői kérdés. Ha nagyon jó az edző és a csapat, akkor nem kell padoztatni, vagy nem muszáj (ezt irányítója választja). Ha nem jó a helyzet, akkor én nem öletném meg első évben a franchise irányítómat.

 14. 14

  acsdav2

  Az utolsó 2 mondattal foglaltad össze a lényeget. :) A Chiefsnél jó edző és jó csapat is lett volna Mahomes körül, ezért tartom rossz döntésnek. Minél több tapasztalata van, minél több védelemmel találkozik egy QB annál kisebb eséllyel lepik meg és fogják meg a támadósort. A Pats megfogta őket az 1.félidőben, azon el is úszott a SB.

 15. 15

  renningan

  Én is megszoktam tenni a Lionst, eddig nem jött be :D És én már csak tudom, hogy milyen az, ha nem úgy pattan a labda :D Az NFL-ben az a szép, hogy bárki bármikor produkálhat egy zseniális szezont, nem gondoltuk volna, hogy a PO után top5-ben fog húzni majd a csapat. De ettől még nem tűnik jónak a dolog és ha Giantses vagy, akkor kb az első vagy, akit a draft óta bizakodni láttam :D

 16. 16

  Tibor Cseh

  A szakértők jól lehúzzák a Giants draftot,meg úgy általában a csapatot.Pár hónap múlva meg az ellenkezőjét fogják írni.Én csak abból indulok ki,h a byweek után a csapat 4-4-re végzett és ha a védelmünk képes lett volna megállítani az ellenfél utolsó drivejait,akkor akár 7-1 is lehetett volna.Lesznek itt még meglepetések.Mindenesetre én tettem egy ezrest a Giants végső győzelmére.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team