Connect with us

Hír

Támadófalbarát lesz a Cardinals offense

A tavalyi Cardinals támadófal igazi átjáróház volt, hiszen 52 sacket és 109 QB hitet engedélyezett az idény során. Ennek ellenére olyan sokat nem segítette az egységet a vezetőség új játékosokkal, bár azért Marcus Gilbert egészségesen sokat adhat hozzá az OL-hez, illetve az sem ártana, ha a fal végre tényleg épségben tudna maradni. A legnagyobb erősítés viszont a főedző Kliff Kingsbury lehet a támadófal teljesítményében és az irányító megvédésben.

Az új fiú, Marcus Gilbert eddig imádja a helyzetet:

Imádjuk ezt a támadófallal. Ez az offense nagyon támadófalbarát, már csak azért is, mert nem tudja a védelem, mi fog következni… mit fog csinálni az egyes (Kyler Murray) a labdával. A támadósorunk az időzítésre épül, úgyhogy akár egy soklépéses dropback is lehet, miközben a védelem azt hiszi, hogy futójáték következik.

Nagyon gyorsan fog haladni ez az offense, Kingsbury pedig egyáltalán nem lesz konzervatív, így sok passzra és kreatív játékra számíthatunk a Cardinalstól. Az újonc főedző az egyetemen is arról volt híres, hogy elfedte a támadófala hiányosságait és annak ellenére, hogy elég gyenge alapanyaggal dolgozott, mindig a legjobbak közt volt engedett sackekben az egysége. Ez pedig reményt adhat a Cardinalsnak is az idei évre.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!