Connect with us

Hír

TRADE: Gase máris elcserélte a Jets korábbi első körösét!

Adam Gase nem teketóriázott, miután kitúrta Mike Maccagnant general manageri pozíciójából, egyből elcserélte a Jets korábbi első körös linebackerét, Darron Leet. A célállomás Kansas City, az ellenérték pedig egy 2020-as hatodik körös pick.

Lee már jó ideje trade blockon volt, azonban Maccagnannek nem sikerült összehoznia az üzletet, állítólag ötödik körös picket akart a korábbi rezsim és nem tudtak megegyezni a felek. Jött Gase, a Chiefs újra telefonált és nyélbe ütötték az üzletet.

A trade nem lehet meglepetés CJ Mosley brutális fizetése után, és egyébként is pletykálták már Lee elcserélését egy ideje. A rendkívül atletikus linebacker meglepetés volt az első körben a 20. választással a 2016-os NFL Drafton, és nem is tudott felnőni a feladathoz. Első két éve pocsék volt, tavaly viszont már mutatott életjeleket és összességében jól teljesített – még mindig nem első körös szinten. Ezért a fejlődésért megérte ezt a hatodik kört a Chiefsnek, ráadásul Lee mindössze 1,8 millió dollárt fog keresni idén.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!