Connect with us

Hír

Visszavonult Derek Anderson, az évezred legjobb Brownsának irányítója

Bejelentette visszavonulását Derek Anderson, aki 14 éves karrierjének nagy részét csereirányítóként töltötte, azonban volt egy varázslatos Pro Bowler szezonja, ami jelen pillanatig a Browns legjobb idénye ebben az évezredben, hiszen 10-6-os mérleggel második helyen végzett a csapat (itt lehetne vitázni, hogy a 9-7-es mérleg, majd wild card vereség jobb szezonnak számít-e, de ettől most tekintsünk el).

A 35 éves Anderson hatodik körös pick volt 2005-ben és játszott a Ravens, a Browns, a Cardinals, a Panthers és a Bills csapataiban. Harmadik évében lepett meg mindenki 3787 passzolt yardjával, 19 touchdownjával és azzal, hogy 10-6-os mérlegig vezette a Brownst, ami a mai napig a franchise legjobb eredménye, mióta visszatért a ligába 1999-ben.

Sosem tudta megismételni ezt a teljesítményt és teljes karrierje során mindössze 49 kezdő mérkőzést tudhat magának 20-29-es mérleggel, illetve összesen 10 878 passzolt yarddal, 60 TD-vel és 64 INT-vel. Visszavonulásával így Josh Allen mögött Matt Barkley és a draftolatlan újonc Tyree Jackson maradt csereirányító Buffalóban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!