Connect with us

Hír

Wagner egyből megdöntené Mosley fizetési rekordját

CJ Mosley új szerződése a Jetsszel feje tetejére állította a linebacker piacot, magasan túlszárnyalva az eddigi rekordfizetést. Ez kapóra jött Bobby Wagnernek, akinek jövőre lejár a szerződése Seattle-ben, így jelenleg újat szeretne.

Ennyi a szám, ennyi a piac. Ez a linebacker-piac teteje, ez a sztenderd, úgyhogy ezt szeretném megdönteni.

Wagner egyébként saját magát képviseli a tárgyalások során, nem fogadott ügynököt.

Tudom, mennyit érek. Senkinek nem kell megmondania nekem, hogy mennyit érek. Hiszek magamban, és akárhogy is lesz, én csak nyerhetek. Ha kapok egy szerződést, nyerek. Ha nem, akkor sokat tanultam a folyamatból, szóval nyerek.

Mosley ugyebár évi 17 milliót keres majd New Yorkban, míg Wagner $10,75 milliót tesz zsebre. A Seahawksnál szokás, hogy egy évvel a szerződések lejárta előtt hosszabbítanak fontosnak ítélt játékosaikkal, Wagnernél pedig nem sok fontosabb van a csapatban – talán csak Russell Wilson.

Profi vagyok, a szerződésem pedig lejár az év után, úgyhogy így állunk jelenleg. Tiszteletben tartom a szerződésem, itt vagyok, részt veszek a munkában, segítek a fiataloknak, hogy a legjobbak lehessenek. Jelenleg ez az utolsó évem itt, úgyhogy ha nem kapok új szerződést, akkor ennyi volt számomra Seattle-ben. De hiszek benne, hogy valami történni fog.

A 29 éves Wagner egyébként nem holdoutol, ott van a Seahawks önkéntes edzésein, azonban a gyakorlatokon nem vesz részt, csupán kívülről segíti a munkát.

Itt leszek, én így veszek részt ezeken az edzéseken. Segítek a fiataloknak, bármiben, amiben tudok. A jó üzenetet szeretném közvetíteni, szeretném támogatni a srácokat. Úgy érzem, hogy a védelem irányítója elég fontos poszt, úgyhogy ha nincs itt ez az építőelem, akkor az sokat ront a védelmen. Szerintem ez fontos a sikerünk érdekében, úgyhogy itt vagyok.

A Seahawks nemrég tolta oda a talicskát Russell Wilsonhoz, így kérdés, hogy mennyire szeretne a vezetőség ismét hatalmas szerződést kiosztani, és mennyire fog beleférni a jövőre 30 éves Wagnernek a gigaszerződés.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!