Connect with us

Hír

Wolfe szerelmes Fangio védelmébe

Derek Wolfe részese volt annak a kvázi történelmi Broncos védelemnek, amelyik megnyerte a Super Bowlt. A defense azóta nem ért fel olyan magasságokba, a szerződése utolsó évébe lépő védőfalember viszont úgy látja, hogy Vic Fangio főedző érkezésével ismét a legjobbak közt lehet az egység.

Szerelmes vagyok ebbe a védelembe. Utoljára akkor éreztem ilyet, mikor először mutatták meg nekem Wade Phillips védelmét. Úgy érzem, hogy arra születtem, hogy ebben a defense-ben játsszak. Épp ezt mondtam a feleségemnek tegnap este. Ő pedig arról beszélt, hogy tudja, hogy ez a szerződésem utolsó éve, és hol leszünk jövőre meg hasonlók. Úgy érzem, hogy erre a védelemre születtem, úgyhogy nem kell aggódnunk semmi miatt.

Wolfe az utóbbi két évben – Phillips távozása óta – 27 meccsen mindössze 3,5 sacket jegyzett, míg a Ramsbe távozó védőkoordinátor kezei alatt ugyanennyi idő alatt 11-et, no meg megnyerte a Super Bowlt. Fangióval – aki a legkevesebb pontot engedő Bears defense agytrösztje volt tavaly – talán újra kiteljesedhet Wolfe is, és az egész defense is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!