About the author

11 Comments

 1. 1

  Fetyke

  Csináljuk a helyet Trent Williamsnek? :)

 2. 2

  renningan

  Ha már ennyire eltaláltam reggel, hadd idézzem magam :D

  “A capet talán egy kicsit túlbecsülik, de ez pont nem ezt bizonyítja. Azzal, hogy hosszabbítottak vele, ugyanis felszabadítottak pénzt. Ha kapott egy 10 millió dolláros aláírási bónuszt pl, akkor idén csak 2+1 millió veterán minimumot fog keresni, vagyis 3 milliót a 7,6 helyett, tehát 4,6 milliót spóroltak rajta az idei szezonra.

  Ha Rudolph FA lett volna, akkor bárhogy ügyeskednek, lehetetlen lett volna leigazolni anélkül, hogy valakit ki nem vágnak, pont a cap miatt. Ez most az a speciális eset, amikor a hosszabbítással szabadítanak fel pénzt :)”

 3. 3

  Fetyke

  Mondjuk jövőre így is lehet, hogy ki kell majd esetleg vágni valakit. :) Mert 2020-ra elég gyérül állunk Cap szempontjából. Vagy hozzá kell nyúlni Cousins szerződéséhez. :D

 4. 4

  Ádám Váradi

  Ilyen Instagrammon olyat olvastam, hogy reiff kivágásával, elég nagy pénzt lehetne felszabadítani, ami elég lenne rá! És hip-hop újra contender csapat a mi csapatunk Fetyke!
  SKOL!!??

 5. 5

  katonadani

  leigazolhatták volna kivágás nélkül, átstrukturálással, dummy évek hozzáadásával, eagles ezt csinálta idén, így tudott igazolni / FAt megtartani

 6. 6

  Vicgeordie

  Reiff kivágása is “csak” 6 milliót szabadítani fel és 11 millióból nem fog kijönni az a Trent Williams, aki jelenleg 13,5-t keres átlagban, de annál is többet szeretne….

 7. 7

  Fetyke

  Nagyon sok halott pénz maradna utána, és ha jól emlékszem akkor az NFL-es draft előtti értékelésben azt olvastam, hogy Reiff volt az egyetlen támadófal emberünk, aki tavaly a legjobb 80-ba (sic!) befért.

 8. 8

  Fetyke

  Túlértékeled a cap-et. :)
  Kap egy 5 éves szerződést a mostani helyett, és az idei évi (meg a jövő évi egy részét is) fizetését megkapja aláírási pénzként. És így Reiff kivágása nélkül is belefér a meglévő 5 milliós keretbe. Idén…

 9. 9

  Ádám Váradi

  Egyébként mennyi esélyt láttok rá, hogy ez az üzlet létrejön?

 10. 10

  Fetyke

  Őszintén szólva nem sokat.
  A Redskins kivágni biztosan nem fogja, kérdés, hogy mennyiért hajlandók elcserélni, és kérdés, hogy egyáltalán mi akarjuk e őt, illetve Williams akar e hozzánk jönni, vagy neki esetleg más tervei vannak.
  Abból a nyilatkozatából kiindulva, hogy ő nem hajlandó többet a fővárosiaknál játszani arra következtetek, hogy már van konkrét, számra is elfogadható ajánlata valamelyik másik csapattól. Hogy ez mi lennénk? Túl szép lenne…

 11. 11

  Ádám Váradi

  Tuti a Cleveland! :)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team