Connect with us

Hír

A 2021-es szezon végéig együtt maradhat a 49ers támadófala

Miután a 49ers két évvel meghosszabbította a left tackle Joe Staley szerződését, így a csapat támadófala a 2021-es szezon végéig együtt maradhat, Jimmy Garoppolo legnagyobb örömére.

 

 

A Lions korábbi első körös guardja, Laken Tomlinson, és az eredetileg a 49ers által draftolt, de időközben a Coltsban, Seahawksban, Ramsben, Falconsban és a Chiefsben is megfordult guard, Mike Person a 2021-es szezon végéig rendelkezik kontraktussal, az ex-Giant center, Weston Richburg pedig 2022 végéig kötelezte el magát. A csapat jobboldali tackle-je pedig Mike McGinchey, a 49ers tavalyi 1/9-ese, akinek az opciójával együtt szintén a 2022-es szezon végéig lesz kontraktusa.

 

Bár nem a legnagyobb nevek alkotják a falat, az összeszokottság soha nem árt, és nem is rossz az egység. Staley a liga egyik legjobbja, tavaly 1000+ snapen mindössze 25-ször engedélyezett nyomást, Personról pedig csak egy sacket szerzett az ellenfél. McGlinchey csak futás ellen volt jó tavaly, de második évére nyilván rengeteget fejlődhet, Tomlinson egy erős közepes játékos, Richburg pedig csúcsformában Pro Bowl-közeli szezonra képes. Ha összeáll az egység, akkor a 49ersé lehet az egyik legjobb támadófal a ligában.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!