Connect with us

Hír

A Dolphins elcserélné legjobb védőjét

A Dolphins General Managere, Chris Grier áprilisban még azt ígérte, hogy a safety Reshad Jones biztosan marad a csapatnál. Ehhez képest a Miami Heraldnál úgy tudják, hogy nagy erőkkel próbálják elcserélni a kiváló védőt.

 

 

Jones 2010-ben ötödik körös pick volt, de nagyon hamar a liga egyik legjobb safetyjévé nőtte ki magát. 2017-ben egy öt éves, 60 millió dolláros szerződést írt alá, ami még mindig a negyedik legmagasabb a posztján – és épp ez a baj.

 

Jones már 31 éves, így nem igazán illik egy újjáépülő, hosszú távú projektbe. Ráadásul messze ő foglalja el a legtöbbet a capből (17 milliót), hét millióval többet, mint a nemrég a liga egyik legjobban kereső cornerévé tett  Xavien Howard. Kivágni viszont nem nem nagyon lehet, hisz ezzel a lépéssel idén semmit nem spórolna a csapat, ráadásul jövőre is kénytelen lenne benyelni 8 millió dollárt. A cserével viszont 13 millió dollárt szabadítana fel a csapat idén, bár a jövő évi 8 milliót így is be kellene nyelni.

 

A csapat egyébként jól áll safetykből, Jones mellett Bobby McCain, T.J. McDonald és Minkah Fitzpatrick is a posztot erősíti.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!