Connect with us

Hír

A Jaguarsnál öröm lehetett dolgozni

Ma írtunk arról a Bucs kapcsán, hogy mennyi kárt tud okozni, ha a csapat GM-e még véletlenül sem érti a dolgát. Természetesen nemcsak  Tampában dolgoznak vagy dolgoztak dilettánsok, a Jaguars korábbi mestere, Jack Del Rio elmondása alapján Jacksonville-ben sem sok örömöt okozott az akkori GM.

 

 

Fogalmam sem volt arról, hogy Gene Smith Blaine Gabbertet fogja választani a 2011-es draft első körében. A miénk volt az 1/16-os választás, én meg úgy voltam vele, hogy mivel rengeteg időnk van még, elmegyek enni valamit. Épp a tányéromat pakoltam, amikor látom, hogy a Jaguars következik. “Mi a fene folyik itt” – gondoltam. Gabbert nem volt egy első körös tehetség, pláne nem olyan, akiért egy extra második kört fel kellett adni. Ez volt az első jele annak, hogy nem fogok sokáig itt maradni

 

– emlékezett vissza az esetre Del Rio.

 

Gabbert óriási bust lett, Del Riónak pedig a 2011-es volt az utolsó szezonja a csapat élén. Egyébként Gene Smith volt az a zseni, aki a harmadik körben inkább egy puntert választott Russell Wilson helyett. Persze nem tudhatta, hogy Wilsonból sztár lesz, de a harmadik körös puntert így sem teheti ki az ablakba.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!