Connect with us

Prémium cikkek

A Rams még menekülhet, ha Gurley térdének annyi

Az elmúlt fél év kész rémálom lehetett Todd Gurley számára. A szezon végére elfogyott, a rájátszásban már nem nagyon vette hasznát a csapat (három meccsen összesen 30 futás), és bár sokáig tagadták a sérüléseit, nemrég kiderült, hogy az egész szezont sérült térddel játszotta végig. A legfrissebb hírek szerint emiatt akár drasztikusan csökkenhetnek a snap-számai, továbbá a Rams két harmadik körös picket áldozott a futó Derrell Hendersonért az idei drafton, így nem kizárt, hogy a csapat szabadulna a liga legjobban kereső futójától – és erre van is lehetősége.

 

 

Gurley 2015-ben 1/10-es volt, korszakos tehetségnek kiáltották ki, és az első éve alapján (13 meccsen 1106 futott yard, 10 TD) úgy tűnt, hogy be is váltja a hozzá fűzött reményeket. A második idénye viszont pocsék volt, az egyik legrosszabb teljesítményt hozta a kezdők között: a 3,2 yardos átlaga kritikán aluli volt, és ebben legalább akkora szerepe volt neki, mint Jeff Fishernek vagy a támadósor gyengélkedésének.

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!