Connect with us

Szerződések

Alex Smith a megmondója, mit kockáztatott az Eagles Wentz-cel

A héten több érdekesség is történt az NFC Eastben irányítófronton: előbb a Redskins tudatta a nagyvilággal, hogy Alex Smith gyógyulása jól halad, majd ma az Eagles egy 32 millió dolláros szerződést adott Carson Wentznek. Hogy most Wentz megérdemli-e ezt, vagy sem, az nem fontos (így, hogy még két évig újoncszerződése van, így bőven belefért, sőt), ugyanakkor a sérülései miatt óriási benne a kockázat. A Redskins már csak tudja, hisz még évekig fogja nyögni Smith fizetését.

 

 

A Redskins Smithszel teljesen más helyzetben volt, mint az Eagles van Wentz-cel, a korábbi 1/1-es ugyanis soha nem volt sérülékeny, egyszerűen végtelenül szerencsétlen volt tavaly. A sérülés azonban sérülés, és Wentz kórtörténete alapján sokkal nagyobb az esély egy sérülésre, így Smithen keresztül jól bemutathatjuk, hogy mit is kockáztat az Eagles.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások