About the author

20 Comments

 1. 1

  acsdav2

  Ami igazán érdekes kérdés, hogy a Redskins miért nem vágta ki Smith-t? Tényleg nem értem. Ha úgy gondolják, hogy Smith visszatér és benne bíznak, akkor nem draftolták volna Haskinst. Ha nem számítanak rá kezdőként, akkor miért fizetnek neki 16M-t csereként?

 2. 2

  Bélabá a csótány

  ” egy évvel késsel elszakította az ACL-ét és LCL-ét”
  Beteg állat ez a Wentz,mindíg IS mondtam!

 3. 3

  Bélabá a csótány

  Még ha csak mentorálja is Haskinst,akkor is jobban megéri megtartani minthogy kibaszva vigye a maradék pénzt.

 4. 4

  katonadani

  nem éri meg kivágni, ahogy a táblázatban is látszik

 5. 5

  acsdav2

  A 2019-es liga év 5.napján lett garantált a 2020-as fizetése. Addig miért nem vágtáki ki?

 6. 6

  katonadani

  még akkor is nagyon negatívban lettek volna, de akkor mondjuk már lehet jobban jártak volna így.
  Akkor két eset van
  – hülye a Redskins vezetés, amire sok példa volt már
  – bírják Alexet és jófejek vele, hogy állják a rehabját meg minden

 7. 7

  acsdav2

  Minusz 15M-ban lettek volna ez igaz, de csak egy évig lett volna kezük megkötve és 4 évig amíg Haskins bagóért játszik lett volna pénz csapatot építeni.

 8. 8

  renningan

  Most a Redskinsnek 8 millió dollárnyi capje van. Ha kivágják Alex Smith-t még a határidő előtt, akkor most -8ban lennének, ami nagyon nem jó, le kellett volna mondani pár játékosról, igazolásról. Persze el lehetett küldeni post june-nal is, akkor most lenne 8 milliójuk, és jövőre ugyanúgy állnának (16,2 millió DM-et kellene elkönyvelni, de 16 milliót spórolnak ugye), viszont később már nem lenne ezzel gondjuk. Így akár még meg is oldhatták volna.

  De ekkor még nyilván nem tudták, hogy a drafton jut-e nekik QB, bár ugye felcserélni bármikor lehet. Ki tudja, talán arra gondoltam, hogy Smith idén a szezon végén akár majd visszatérhet, jövőre pedig bridge lehet az akkor kiválasztott újoncnak.

 9. 9

  Arnold Patsenegger

  Ez a korábban adok nagy pénzt azt ezen hosszú távon spórolok dolog marha nagy lutri lesz lassan. Majd két év múlva Wentz is öntudatra ébred ,hogy már nem “versenyképes” a fizetése ,azt akkor megint adhatnak másik szerződést neki. Manapság ez a tendencia… Kötnek egy 4-5 éves szerződést… Azt 2-3 év után már kérik is a következőt.

 10. 10

  camillo 7777

  Én örülök Wentz szerződésének. Ennyi kockáztatott vállalni kell a mai NFL-ben. Nem lehet olcsón jó QB-t igazolni. A kivágás, meg az elcserélés nem hiszem ,hogy jobb opció lett volna.

 11. 11

  Antal Kovacs

  “a korábbi 1/1-es ugyanis soha nem volt sérülékeny, egyszerűen végtelenül szerencsétlen volt tavaly” – igen, ha az szerencsétlenség, hogy kidőlt majdnem a teljes fal előtte, és nem azért dőlt ki mert alkalmatlan az erőnléti edzői és orvosi stáb… (az IR listákat érdemes megnézni az utóbbi szezonokból). Szeretem ezt a csapatot, meg nekik szurkolok, de néha azért komoly idegek kellenek hozzá.

  Wentz: benne van sajnos hogy lesérül, ez egy rizikó. De nem 100%. Én ürölnék, ha úgy sikerülne évente 2x verni a Philly-t, hogy ő játszik, mert úgy az igazi. Remélem nem lesz komoly sérülése, nem komoly is csak ritkán.

  Egyébként szerintem valamit ki kellene találni ligaszinten erre a sérültek évekig foglalják a helyet a fizetési spakában dologra. Mert ha 100% hogy nem fog játszani, akkor ne foglalja a cap space-t. Persze kapja meg a pénzét, tehát a garantált tartalom az járjon neki, de mondjuk lehessen úgy IR-en, hogy fixen nem játszhat, még ha felgyógyul se, de nem foglal helyet a sapkában.

 12. 12

  Fetyke

  “Persze kapja meg a pénzét, tehát a garantált tartalom az járjon neki, de mondjuk lehessen úgy IR-en, hogy fixen nem játszhat, még ha felgyógyul se, de nem foglal helyet a sapkában.”
  Ilyenbe biztos nem megy bele a játékosszakszervezet, mert akkor a játékosok örök életükre kiszolgáltatottak lennének a saját klubjuknak. Mire gondolok? Például GM a játékos menedzserének: “Nem akar a játékosod kevesebbért játszani? Semmi gond, akkor mond meg neki, hogy holnaptól IR-en van, és ott dögölhet meg. Na, akkor aláírjátok?”
  Mint már mondottam, az NFL üzlet, és az üzletben van kockázat is.

 13. 13

  Antal Kovacs

  Hidd el, hogy ez nem egy teljesen kidolgozott koncepció, csak egy hirtelen ötlet, nem dolgoztam rajta napokat egy jogász csapattal :) Nyilván ki kell zárni minden visszaélési lehetőséget, és nem a csapatok, hanem független stáb döntené el a játékra alkalmatlnságot. Itt csak az elvről van szó: valakit fizetsz, aki biztosan nem fog még jó ideig játszani, eddig ok, ezért van garantált tartalom. De hogy a pótlásában meg van kötve a kezed x ideig, az már nem biztos hogy jó. Persze erre lehet mondani, hogy ez egy rizikó ami benne van a játékban, és ezzel tudni kell élni, és a legjobbat kihozni belőle.

  Remélem a Philly-nek nem lesz ilyen helyzete Wentz-cel…

 14. 14

  bjeela

  Dehogy, csak kíváncsi és mazochista.
  Amúgy klasszik vicc a mazochista és a szadista beszélget.
  Mazochista: Üss!
  Szadista: Nheeeem.

 15. 16

  Fetyke

  Értem amit mondasz, az elv nemes, de gyakorlatban megvalósíthatatlan.
  Hogy lehetne már kizárni minden visszaélési lehetőséget? Egy olyan üzletben, mint az NFL, ahol dollármilliókról van szó ezt kizártnak tartom. Független stáb döntené el a játékra alkalmatlanságot? Már bocs de eddig ez a csapatorvos kompetenciája volt. Akkor ezt a jogkört elvonnád tőle? Biztos, hogy egy független stáb tavaly nem dobta volna azonnal az első forduló után IR-re Rodgerst? Nem mellékesen ez a független stáb milyen leletekből dolgozna? A csapatorvosok által elvégzett leletekből vagy azt is független egészségügyi intézményben kell elvégezni? Ha igen akkor ki fizeti mindezt (mert ugye Amerikában semmi sincs ingyen), és hogyan biztosítható a függetlenség, ha egyszer valaki ebbe pénzt tesz? Rengeteg megválaszolhatatlan kérdés és feloldhatatlan ellentmondás!
  Megértelek titeket, jobban mint gondolnád. Elég ha csak megemlítem, hogy az elmúlt pár évben hány akkor még kezdő QB sérült le Minnesotában (Bridgewater, Bradford), akikért azért komoly áldozatokat is hozott és volt kénytelen veszteségként benyelni a csapat. De hidd el! Ez egy olyan méhkas, amibe belenyúlni nagy felzúdulást okozna. A jelenleginél nincs jobb megoldás.

 16. 17

  camillo 7777

  Antal, én Philly szurkoló vagyok, de én se kívánnék rosszat a rivális csapat QB-nak. Shmith nekem szimpatikus. Mielőbbi gyógyulást kívánok neki. És a sérülés által keletkezett “hallott pénz” mérséklés ötleted nem rossz.

 17. 18

  Antal Kovacs

  Ezért mondtam, hogy ez csak egy ötlet, és végiggondolva az opciókat a veszteség benyelése lehet mégis a legjobb, azaz legigazságosabb… de azért itt nem arról van szó, hogy nem fizeted, hanem hogy korlátoz téged egy sok dőre inaktív játékos.. bár ha ott van edzéseken, és mesél Haskins-nek pár dolgot, akkor minden rendben :)

 18. 19

  Antal Kovacs

  AMEN! NFC East-et vissza régi nagy hírébe. Bár ha jó tudom csak ebben a csoportban nyert mindenki SuperBowl-t. Ehhez méltóan kéne mindenkinek játszani :)

 19. Pingback: A Wentz-szerződés – Howie Roseman a szerződések Bill Belichickje | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team