Connect with us

Minden ami NFL

All-Under-25 – Defense

A támadósor után jöhet a legjobb védelem, amit 25 éven aluli játékosokból össze lehet rakni. Ennél jobb egységet egyik korosztályból sem lesz könnyű összerakni. (Update: változtattam a feltételeken, és csak olyan játékosok szerepelnek a listán, akik a szezon kezdete előtt még nem töltik be a 25. életévüket – így bekerült a keretbe Danielle Hunter, Desmond King és Jalen Ramsey).

 

 

EDGE: Joey Bosa, Los Angles Chargers és Myles Garrett, Cleveland Browns

 

Bosa az év újonc védője volt úgy, hogy 12 meccsen játszott csak, 35 meccsen 28,5 sacknél jár, már most top 5 közeli pass rusher, csak az egészsége legyen rendben. Garrett ugyan nem volt újoncként kiemelkedő, de tavaly már 13,5 sacket gyűjtött és 67 nyomást (7. legtöbb a ligában) generált úgy, hogy állítólag még korlátozta is őt a Browns edzői stábja. Ennél jobb talán csak egy Von Miller-Khalil Mack duó lenne, ami sokat elmond a fiatalokról. A cseresor is rendben van, hisz az újoncként 57 nyomásgyakorlással és 12 sackkel kezdő Bradley Chubb és az elmúlt három évben 34 sacket szerző Danielle Hunter van ott a padon.

Csere: Bradley Chubb, Denver Broncos és Danielle Hunter, Minnesota Vikings

 

DT: Jonathan Allen, Washington Redskins és Kenny Clark, Green Bay Packers

 

Nem a belső fal lesz a védelem legjobb része, de még így is bőven átlag feletti. Clark az egyik legnagyobb tehetség, egy korábbi cikkemben azt írtam róla, hogy esélye lehet megdönteni Flatcher Cox rekordfizetését, csak egy 10+ sackes szezon hiányzik hozzá. Futás ellen elit, pass rushban is kiemelkedő, és még csak idén lesz 24 éves, tehát bőven fejlődhet. Allen már nem ennyire egyértelmű, mert bár mindenben jó, egy-két polccal Clark alatt helyezkedik el, és nem tűnik sokkal jobbnak, mint a csapattárs Payne vagy a bengalsos Billings. Egyelőre él felé a bizalom, de könnyen lehet, hogy a két említett fiatal DT idén túlszárnyalja.

 

Csere: Da’ron Payne, Washington Redskins és Andrew Billings, Cincinnati Bengals

 

LB: Darius Leonard, Indianapolis Colts, Leighton Vander Esch, Dallas Cowboys

 

Amilyen vékony a fal belseje, olyan bőség van a linebacker poszton. Darius Leonard újoncként az év védője lett, vezette a ligát tackle-ökben, ráadásul év végére olyan jó volt coverage-ben is, hogy első csapatos All-Prónak választották. LVE nem volt ilyen kiemelkedő, de ez csak annyit jelent, hogy az első helyett a második csapatos All-Prónak választották újoncként. Könnyen lehet, hogy a jövő Bobby Wagnerjét és Luke Kuechlyjét látjuk a pályán. Ráadásul a cseresor is minimum Pro Bowl-szint, Deion Jones és Jaylon Smith is óriási tehetség, ennél jobb négyest nehéz lenne összehozni.

 

 

Csere: Deion Jones, Atlanta Falcons és Jaylon Smith, Dallas Cowboys 

 

CB: Desmond King, Los Angeles Chargers, Jalen Ramsey, Jacksonville Jaguars és Denzel Ward, Cleveland Browns

 

A cornerback-sort is imádom. Ward újoncként elit szinten játszott coverage-ben, a felé dobott labdák mindössze 53,7 százalékából lett elkapás, és bár engedett négy TD-t, emellett volt három INT-je és hat leütött labdája is – a PFF-nél a nyolcadik legmagasabb értékelést kapta. Ha javít a szerelési technikáján és a futás elleni védekezésén (már ha ez fontos), akkor nagyon hamar top 5 közelébe kerülhet. King tavaly első csapatos All-Pro volt, Ramseyt pedig sokan már most top 5-ösnek gondolják. A cserékkel már nem vagyok annyira megelégedve, talán egy polccal lejjebb vannak, de még így is bőven rendben van az egység.

 

Csere: Tre’Davious White, Buffalo Bills, Marshon Lattimore, New Orleans Saints és Marlon Humphrey, Baltimore Ravens 

 

S: Jamal Adams, New York Jets és Derwin James, Los Angeles Chargers

 

Ha összeállna ez a secondary, kenterbe verné a Legion of Boomot is. Adams 2017-ben, James tavaly volt első körös, 2018-ban pedig mindketten Pro Bowlerek lettek, illetve előbbi első-, utóbbi második csapatos All-Pro. Magyarán a tavalyi év alapján liga négy legjobb safetyjéből kettő a csapatban lenne, és még mindig csak másod- és harmadéves játékosokról beszélünk, ki tudja, hol lesz számukra a plafon? A cserék is rendben vannak: Bates amolyan csendes gyilkos, aki úgy hoz top 10-es teljesítményt, hogy közben nincs körülötte akkora hype, Hookernek pedig csak az egészségén múlik, hogy mikor kezd el ő is elit közeli teljesítményt nyújtani.

 

Csere: Jessie Bates III, Cincinnati Bengals és Malik Hooker, Indianapolis Colts

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!