Connect with us

Hír

Arians: Nincs Gurley-nk vagy David Johnsonunk, de nem is kell

A Buccaneers nagy átalakuláson ment át idén, az új edzői stáb mellé több posztot is megerősítettek, azonban a futó pozíció kvázi érintetlen maradt, pedig nem épp ez a csapat erőssége – és akkor finoman fogalmaztam. A Peyton Barber – Ronald Jones duó mellé mindössze a veterán Andre Ellington érkezett minimális összegért, ez pedig felvetett kérdéseket Bruce Arians felé, hogy miért nem tartotta fontosnak megerősíteni a running back posztot.

Tetszik a backfieldünk, szerintem rendben van. Nincs David Johnsonunk vagy Todd Gurley-nk, de nincs is erre szükség.

És akkor ebben a pillanatban felcsillant minden analitikus szakértő szeme, majd még lelkesebbek lettek, mikor Arians azzal folytatta, hogy szerinte semmi értelme túlfizetni ezt a posztot. David Johnsonnal ugyan tényleg nagy szerencséjük volt, hogy harmadik körösként elképesztő játékot produkált, de megfizetni semmi értelme nincs a futó posztot. Egy olyan embert kell találni, aki jól illik a rendszerbe.

Meglátjuk, hogy Barber, Jones vagy Ellington mennyire illik majd Arians rendszerébe, és hogy mennyire lesz sikeres a tavaly haldokló futójáték Tampában. Vagy hogy egyáltalán mennyit tervez futni a csapat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!