Connect with us

Hír

Az élete rendbetételére koncentrál, a Jaguars mégis megbünteti

Morálisan ingoványos talajra lépett a Jaguars, amikor tájékoztatta linebackerét, Telvin Smitht egy büntetésről, amiért nem jelent meg a kötelező minicampen – a három napért összesen 88.650 dollár értékben. Smith ugyebár korábban bejelentette, hogy idén nem szándékozik focizni, ugyanis az élete rendbetételére szeretne koncentrálni.

Smith a közösségi médiában panaszkodott a büntetést miatt, de a Jaguarsnak minden joga megvan ahhoz, hogy megbüntesse. Sőt, talán szükséges is volt ez a lépés abból a szempontból, hogy Smith $9,75 milliós fizetéséből $5 millió garantálttá vált márciusban, amit valószínűleg csak akkor nem kell kifizetnie a csapatnak, ha hivatalosan is jelenti Smith távol maradását büntetés formájában.

Attól függetlenül, hogy Smith végül visszatér-e a szezonban, a Jaguarsnak be kellett biztosítania magát arra az esetre, ha tényleg a teljes szezonra távol maradna, hiszen a játékos saját döntéséből való játékképtelenségre nyilván nem szeretne garantált $5 milliót kifizetni a csapat.

Az egy érdekes kérdés, hogy a Jaguars tényleg be akarja-e hajtani a pénzt, vagy csak értesítette linebackerét a büntetésről – erről egyelőre nincs információ. Ha ki is fizettetik Smithszel a csekket, az azért már megkérdőjelezhetőbb lépés, de az 5 milliós fizetést nem kockáztathatta meg a Jags, ez nyilván érthető.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!