Connect with us

Hír

Beckham: A Giantsnél nem tudtam elérni a teljes potenciálomat

Odell Beckhamet saját elmondása szerint a Giantsből a Brownsba történt csere felszabadította a “politika” alól, ami visszafogta, hogy elérje a teljes potenciálját mind a pályán, mind a pályán kívül.

Alig várom, hogy elkezdjük. Úgy éreztem a Giantsnél, hogy megragadtam, és nem működött a dolog. Úgy éreztem, hogy nem tudom elérni a teljes potenciálomat mentálisan, fizikálisan, spirituálisan, bárhogy. Amit úgy éreztem, hogy el tudok érni, arra ott nem voltam képes. Szerintem a játékom előnyére válik majd, hogy olyan környezetben leszek, ahol magamat adhatom és máshogy állhatok hozzá a dolgokhoz. Izgatott vagyok, hogy újra focizhatom és nem kell semmi más politikai dologgal foglalkozzak.

Tavaly Beckham frusztrált volt Eli Manning játékával, ami láthatóvá vált az oldalvonalnál is, de annak sem örült az elkapó, ahogy Pat Shurmur és a Giants kezelte a szezon végi sérülését.

Most viszont nagyon izgatott Clevelandben.

Nagyon izgatott vagyok a Brownsnál tapasztalt kultúrával kapcsolatban. Már évek óta épül ez a dolog és olyan játékosok vannak itt, akikkel tudom, hogy könnyen megtalálom majd a közös hangot. Próbálok fejlődni és felnőni. Szeretném elengedni a múltat és tiszta lappal újrakezdeni. Vártam már, hogy kirobbanó játékot nyújtsak meccseken és rendkívül keményen dolgoztam, hogy a következő szintre emeljem a játékom. Szerintem erre képes is leszek a Brownsnál.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!