Connect with us

Hír

Brady a szárnyai alá vette Josh Gordont

Josh Gordon az utóbbi 5 évben mindössze 22 meccsen tudott pályára lépni és jelenleg is határozatlan idejű eltiltását tölti, mert sokadjára megszegte a tiltott szerek használatára vonatkozó szabályokat. A Patriots reméli, hogy visszakaphatja kiváló elkapóját a 2019-es szezonban, a héten pedig a közösségi médiában láthattuk, hogy Tom Bradyvel edz Gordon, és nem ez lesz az egyetlen ilyen alkalom.

Jeff Darlington (ESPN) információi szerint Brady tudja, hogy Gordonnak mentorálásra van szüksége a személyes dolgai leküzdésében, ő pedig ebben szeretne segíteni az elkapónak, még családi vacsorákra is meghívta. Brady tudja, hogy Gordonnal jobb a csapat, így a szárnyai alá vette őt, hogy otthon érezze magát és segítsen neki túllépni a problémáin.

Gordon tavaly 11 meccsen 40 elkapást, 720 yardot és 3 TD-t jegytett a Patriotsban, mielőtt eltiltották decemberben. A Patriots RFA tendert rakott Gordonra, az elkapó meg alá is írta azt, így a következő szezonját New Englandben töltheti majd. A liga oldaláról egyelőre nincs új fejlemény az ügyében, legutóbb márciusban mondta Goodell azt, hogy jelenleg a legfontosabb, hogy Gordon rendben tegye az életét, és ha a helyes útra tér, akkor beszélhetnek arról, hogy újra engedélyezik játékát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!