Connect with us

Hír

Duane Brown: A Seahawks támadófala lehet a legjobb a ligában

A Seahawks támadófala évekig nevetség tárgya volt, és a csapat Achilles-sarka. Tavaly azonban rendben volt az egység, ami részben köszönhető az edzésváltásnak, részben Duane Brownnak, aki magas szinten megoldotta a bal oldali tackle problémát. Brown úgy érzi, a Seahawksé lehet a legjobb támadófal a ligában.

A mi falunknak szerintem megvan az esélye, hogy a legjobb legyen a ligában. Ha mindenki egészséges marad, a tehetségünk, illetve a fiatalság és tapasztalat kombinációja miatt van esélyünk nagyon jók lenni. Mike Iupati pedig nagy segítség számunkra.

Egy évvel a hátunk mögött ebben a rendszerben, most komfortosabban érezzük magunkat. Néhány akadályon át kellett jutnunk, de megoldottuk ezeket – mindenki láthatta, milyen produktívak voltunk az év során, idén pedig még jobbak leszünk. Az év ezen szakaszában feldolgozzuk az információkat, felvesszük a ritmust. Nagyon jól kommunikálunk, senki sincs összezavarodva. Szerintem ha felvesszük a vállvédőket, a fizikalitásunk demoralizálja majd a védelmeket, ezt pedig nagyon várom már.

Tavaly a PFF értékelései szerint a 19. legjobb passzblokkoló egység volt a Seahawks, ami nem tűnik olyan hű de jónak, de az előző évekhez képest nagy előrelépés (26., 29., 27. a korábbi három évben). Ha tovább tud fejlődni az egység, akkor nagy problémából hasznos egységgé alakulhat a támadófal Seattle-ben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!