Connect with us

Hír

Eddie Jackson: Az a terv, hogy Super Bowlt nyerünk

A Bears tavaly nagyot lépett előre, negatív mérlegű csapatból playoff-résztvevő lett, 12-4-gyel megnyerte az NFC Northot. Sokan kétkedve várják a Bears következő idényét, azonban Chicagóban még több lépést akarnak tenni előre, Eddie Jackson pedig nem fél kimondani, hogy a Super Bowl megnyerése a terv.

Nagyon sokat léptünk előre, és nagyon közel voltunk. Negatív mérlegből lett pozitív a mutatónk. Nagyon közel voltunk, hiszen egy elhibázott mezőnygólon múlt a továbbjutásunk a rájátszás első köréből. Most próbálunk mindenből építkezni és hagyjuk, hogy ez legyen az olaj a tűzre. Úgy tervezünk, hogy megnyerjük a Super Bowlt.

A Bears konferenciadöntőbe sem jutott 2010 óta, a Super Bowlban pedig 2006-ban járt utoljára a csapat. Jackson szerint viszont vibrál a levegő a csapat körül, mindenki egy hullámhosszon van, és mindenki nyerni akar. Ehhez természetesen az kell majd, hogy a tavalyi kiváló védelem ne essen vissza a koordinátorcserével és Bryce Callahan távozásával, illetve hogy a támadósor Matt Nagy és Mitch Trubisky vezetésével még egy szintet lépjen előre. No meg egy jó rúgó sem ártana…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!