Connect with us

Hír

Egy éve első körbe várták, draftolatlan lett

A Lions draftolatlanként szerezte meg a guard Beau Benzschawelt. Ebben az az érdekes, hogy a fiatal játékost korábban az első körbe várták, amit egy kicsit ő is elhitt, emiatt pedig fájó volt számára, hogy senkinek sem kellett.

 

Sokan mondták azt nekem, hogy az első körben választanak ki a 2019-es drafton. Hát, nem jött be. Kemény volt mindezt átélni, azt hittem, hogy valaki draftol. De hálás vagyok, hogy Detroitban lehetek, keményen fogok dolgozni, hogy a másik 31 csapat megbánja, hogy nem engem választott

 

– mondta Benzschawel.

 

Mock draftokat írni és jósolni szórakoztató dolog, bár az talán túlzás, amikor két nappal a 2019-es draft után már 2021-est ír valaki. Benzschawelt a szezon eleji mockockban várták a szakértők az első kör végére, nem is feltétlenül ok nélkül: kiváló passzblokkoló volt az egyetemen. Persze voltak hiányosságai, ez fokozatosan le is vitte az értékét, de sokan így is legalább a 4-5. körre várták a draft előtt. Ez sem jött be neki, így üzeni az újoncoknak, hogy csak óvatosan az előzetes várakozásokkal.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!