About the author

34 Comments

 1. 2

  ClayMatthews52

  Olyan nagyképű ez a Rodgers, nem top irányító, statisztikailag szar, nem tud fordítani, csak béna csapatokat tud megverni, cseréljékmárle

 2. 3

  ThySoul

  Favre nem ismeri Tom in Blacket, ha ismerné tuti nem nyilatkozott volna ilyet

 3. 4

  Krisztian Fekete

  Türelmetlen vagy. Kicsit vársz, ugyanezt csak lájkolnod kellett volna. :)

 4. 5

  Krisztian Fekete

  Tudom, csak idézet lenne. :)

 5. 6

  bjeela

  Ez a poén bearanyozta a napomat :DDDD

 6. 7

  cshemiv8

  Ez az a béna epizodista a keresd a nőt cimű citromdijas filmből?Még Chuck Norris is jobb mindkettőjüknél,de azért hajlongjunk meg véleménye előtt feltétlen,vésessük kőbe azt,jah és szabadságot Rodgersnek!

 7. 8

  cshemiv8

  Pont ezert aggodnak a reszvenyesek greenbayben mert beleszart,mivel annak esik az erteke mivel Áronka bacik nyerni mert nem koser az edzoi utasitas.Brett apo soccer szintu nyilatkozata a vicc mert az nfl nem az a sport ahol szabadjara engedek barkit is.

 8. 9

  cshemiv8

  Nem is értem miért nem Rodgers a HC,vagy minimum OC is egyben… :D

 9. 10

  Gáspár Bollók

  Szerencsére GB-ben a részvényesek egyben a szurkolók is, így nem csak anyagi oldalról viszonyulnak a játékosokhoz, csapathoz.

 10. 11

  cshemiv8

  csak lassan mehetnek vele a budira mert egy yeti labnyom tobbet er mar lassan wisconsinban,ideje lenne nyerni Áronkának mer csak a sirás megyen?

 11. 12

  cshemiv8

  Ezzel vigasztald azt is akinek nem csak egy lóg a falon?

 12. 13

  Kopi3.14

  És discount double check.

 13. 14

  bjeela

  :DDDDD Kezdesz elkanászodni, Krisztián! :D

 14. 15

  bjeela

  Vegyük már észre, hogy Favre egy dilettáns lúzer, fingja sincs a fociról, erre itten osszajazészt, mintha lenne miből. Nameg nem is vitte sokra, dejezt eddigis tutttuk.

  De ha véletlen komolyan is venném – bár minek, abban semmi poén nincs -, akkor azért azt is megállapíthattyuk, hogy Favre ugyan visszahozta Green Baybe a boldogságot és az önbecslést azzal, hogy mindig PO esélyes csapat voltak, amíg jácccott, de sokkal többre is vihette volna, ha van egy icipici engedménye a saját egójából. És ez ARodra is igaz.

 15. 16

  bjeela

  Ahhoz képest, hogy nem az a sport azért akad elég QB olyan szabadlábra engedve, mint ARod.

 16. 17

  bjeela

  Amúgy ez egy vicc. ARod konkrétan beleszart a ventillátorba – pont, mint Favre -, ha arról volt szó, hogy majdazedzőjobbantuggyamijajátékapályán, ahogy azt tette rendre PManning és még sokan mások. Szóval ez a szabadíccsátokkiRodit egy közröhej, mert sosem volt bezárva, hiszen a kulcs mindig ott volt a kezében. ;) Aki megteheti, mert olyan karizmatikus, erős karakter és nem mellesleg dühítően jól játszik, az meg is teszi. Favre is dobált olyan homályokat, hogy namég, de nem nagyon volt ember, aki ne áldotta volna még a lába nyomát is Green bayben és nagyjából azt csinált, amit akart a pályán.

 17. 18

  bjeela

  Persze, ez is egy nézőpont, és teljesen jogos a felháborodásod/kritikád, hogy ez az elintézési mód olyan tahó, amilyen tahó volt Favre anno és mostanában “nevelt fia”, ARod. Azonban azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy bár ez egy csapatjáték és sosem egy játékostól függ az eredményesség – ennek a látásmódnak elkötelezett híve vagyok -, de a QB túlsúlyos ebben a játékban. Ebből fakadóan Favre és ARod meghatározó szerepe (legőszintébb sajnálatomra és ellenkezésemre) megkérdőjelezhetetlen. Természetes, hogy ezzel éltek/élnek vissza(nem csak a Packsnél).

 18. 19

  bjeela

  Hogy csak egyet mondjak épp Favre volt, aki eléggé szívatta a vezetőséget nem is egyszer. Volt kitől tanulnia ARodnak. De utána is voltak/vannak ilyenek, nem is egy.

 19. 20

  cshemiv8

  ez akkor sem általános és elfogadott ebben a csapatsportban,tehát fölösleges melléállitani még akarkiket :)

 20. 21

  bjeela

  Írtam én olyat, hogy általános és elfogadott?

 21. 22

  bjeela

  Most, és kapnak érte egy negyedik kört.

 22. 23

  cshemiv8

  Nem azt én irtam,csak próbálsz párhuzamot huzni játékosokkal,de szerintem engedd el nem fog menni.:D

 23. 24

  Bélabá a csótány

  Hetediket?

 24. 25

  bjeela

  Mármint a hetedik negyedik kört? Neeem, annyit nem ér…

 25. 26

  bjeela

  Igazad van, elengedlek. ;)

 26. 28

  Zoltán Debreczeni

  “kedves közönség kB 3 hónap múlva kezdődik a szezon. Az új hús edző pedig ki akar velem baszni. Majd. Akkor. Igaz, hogy egy snap nem ment még le a szezonból. Igaz, hogy az edzőtáborok nagyrésze hátravan. De! Én vagyok a QB! Ne hagyjuk, hogy az újfiú szemétkedjen velem 3 hónap múlva! Most küldjük el a kurvaanyjába! Köszönöm. Puszil: a te Aaronod. Ps: a GM-Mel vagy beszéltem, vagy nem”

  Most komolyan! Ha igaz is a dolog, akkor is így kell intézni? ( ha igaz ugye.)

 27. 29

  cshemiv8

  Nem tudom…. melyik az a félisten? aki ilyen szinten tesz az edzoire

 28. 30

  Bélabá a csótány

  Tenksz KD a popcorn cikket, de mikor jön a lényeg:
  Rodgers jövőre vagy utána lesz eltrédelve a Ravens-be?

 29. 31

  bjeela

  Naaaa, én Bears kedvelő vagyok, de azért ez nagyon mókás. A Packs a liga legeredményesebb csapata, az NFL történelmének ikonikus franchise-a. 1960-as évek végéig halálra nyerte magát, majd jött húsz szűk év, amikor égett, mint a napalm, aztán jött Favre és azóta ismét az NFL sikercsapata lett a Packs, köszönhetően ARodnak is. Te meg három silányabb év miatt azt gondolod, hogy ennek vége, hogy egy yeti lábnyoma többet ér, mint a Packs részvénye? Meg ne bántódj, de halvány segéd dunsztod sincs arról, amiről beszélsz. A Packs – legőszintébb sajnálatomra – még sokáig a legerősebb csapat lesz a ligában.

 30. 32

  Krisztian Fekete

  Dehogy. Mindig ilyen voltam. :D

 31. 33

  Zoltán Kövecses

  Ehhhhjjj… ne mondj ilyeneket! Még nem olvasta sztem ezt a cikket. Mert sehol egy ARod/GB becsmérlő & TB12/Pats istenítő komment. Nem is értem, mi történhetett. :)))))

 32. 34

  reszelo.aladar

  Szerintem igenis van pár QB, akik tényleg azt csinálhatnak a pályán, amit gondolnak. ARod pont ilyen. Igazából nem értem miért nem ilyen irányba fejlesztik a QB-kat: a HC a játékot behívta, a D meg feláll valahogy. Pat Kirwan szerint a play kimenetele itt már eldőlt 90%-ban. Ami nem jelent feltétlenül sikertelenséget, de egy jól olvasó D sokkal nehezebb ellenfél lehet. Vagyis bármiféle áthívás a vonalon csak csökkentheti ezt a determináltságot.
  Ha úgy tekintjük, hogy a D kitalálta mit fog az O játszani, az számukra fél siker, mert innentől már csak le kell védekezni, ha pedig nincs megállíthatatlan játék, akkor le is lehet. Ekkor marad a játékosok egyéni kvalitásbeli különbsége illetve egy esetleges hiba.
  Mindent összevetve Brettnek igaza van.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team