Connect with us

Hír

Favre: Engedni kell Rodgersnek, hogy a saját játékát játssza

Az utóbbi hetek egyik legfelkapottabb témája, hogy vajon hogyan fog működni a Packersnél az Aaron Rodgers – Matt LaFleur kapcsolat, ugyanis az irányító nemrég elmondta, hogy nem igazán hívhatja át a játékokat a line of scrimmage-nél, ami nem feltétlen jó ötlet egy ilyen kaliberű és tapasztalt irányítónál. A főedző pedig elismerte, hogy ez egy olyan dolog, amin még dolgozniuk kell, de az edzők büszkék arra, hogy olyan koncepciókat alakítanak ki, amik magukban hordozzák a válaszokat.

LaFleur most épp Brett Favre-tól kapott tanácsot, mit is kellene tenni.

Aaron rendben lesz. Szerintem az a fontos, hogy saját maga maradjon. Nem kell semmilyen tanácsot adjak neki, jól fogja kezelni a dolgokat. A kérdés az, hogy vele hogyan fogják kezelni ezt, ez pedig nagyon fontos. Nyilván nem csak Aaronból áll a csapat, de el kell ismerni, hogy ha ő jól játszik – és általában ha a pályán van, akkor jól játszik -, akkor nem akarod megváltoztatni azt, ami működik. Vannak más faktorok, amiken dolgozni kell. Szóval szerintem engedni kell, hogy a saját játékát játssza és ezt nem szabad nagyon megzavarni. Érdekes lesz figyelni, hogy ez megtörténik-e.

Favre úgy tűnik tehát, hogy Rodgers oldalán áll ebben a kérdésben, ami nem is meglepő, hiszen Favre is olyan irányító volt, aki szívesen eltért az előre kitalált játékoktól, ami sokszor őrületbe kergette az edzőket. Tényleg érdekes lesz figyelni, hogyan működik az edző-irányító kapcsolat Green Bayben, ez ugyanis nagyban befolyásolja majd a csapat sikerességét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!