Connect with us

Hír

Film készülhet Josh Jacobs életéből

A Raiders első körös futója, Josh Jacobs még egy snapet sem játszott az NFL-ben, azonban máris felkeltette Hollywood érdeklődését. A running back életútja ugyanis elég rögösen alakult, ezzel kapcsolatban pedig több neves producer is megkereste már Jacobst.

Szülei válása után Jacobs édesapjával maradt, motelről motelre jártak éveken át, sokszor a kocsiban aludtak, míg apja rendes munkát nem talált, amivel meg tudtak maradni egy lakásban.

Sosem fogom elfelejteni a kocsiban töltött éjszakákat. Sosem fogom elfelejteni a moteleket. A lövéseket. A helikoptereket. Tudom milyen az, ha valaki fél. Ha valaki éhes. Ha valakinek semmi nincs a jövőjében, csak bizonytalanság.

– írta a Players’ Tribune-ra.

Jacobs elmondta, hogy ugyan többen megkeresték már a film ötletével, hogy felhasználhatnák-e az emlékeit, de egyelőre annyiban maradtak, hogy nem ez a legjobb időpont erre, de még nem tudja, mi lesz a végleges döntése.

Elég mélyre viszi a sztorit. Vannak olyan dolgok, amiket eddig nem mondtam el, de a filmben lehet, hogy benne lennének, és nem tudom, hogy ezt meg akarom-e csinálni. Beszélnem kell még a családommal, hogy ők hogyan éreznek ezzel kapcsolatban. De még én sem gondolkodtam rajta túl sokat.

A Raiders offense megtanulása lehet most Jacobs elsődleges feladata, és hozzá kell szoknia az NFL-életmódhoz, úgyhogy egyelőre be kell érnünk azzal, hogy majd a Hard Knocksban láthatjuk őt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!