Connect with us

Hír

Goodwin menni akar a 2020-as olimpiára

A 49ers elkapója, Marquise Goodwin – aki 10.-ként végzett a 2012-es londoni olimpián távolugrásban – részt szeretne venni a 2020-as ötkarikás játékokon Tokióban. 2016-ban nem sikerült a kvalifikáció, és azóta nem is versenyzett az atlétika pályán.

Ez csak a holtszezon, ez csakis a saját időmben megy. Felhasználom az edzésem részeként. Amit távolugráshoz csinálok, jól korrelál azzal, amit elkapóként csinálok. Gyorsnak kell lenni. Robbanékonynak kell lenni. Jól kell használnom a lábam. Hasonlóak a mechanizmusok, mint amiket a focinál használok.

A 2020-as olimpiára való amerikai válogató jövőre június 19-28 között lenne, akkor épp nem lesz semmi a 49ersnél az edzőtábor előtt. Viszont ha kijut Tokióba Goodwin, akkor az edzőtábor egy részét ki kell majd hagynia. Vajon ebbe belemegy a csapata, amelyik tavaly íratott alá vele egy három éves szerződést?

Érdekes egyébként, hogy Goodwint 2017-ben eltiltotta egy évre a Doppingellenes Ügynökség, mert nem lehetett őt utolérni – a játékos elmondása szerint akkor felhagyott az atlétikával, hogy 100%-ban a focira koncentrálhasson. A jelek szerint viszont meggondolta magát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!