Connect with us

Magyar foci

HFL STATISZTIKA

Íme a HFL 2019-es alapszakaszának statisztikája!

PASSING

*A táblázatban a minimum 10 passzkísérlettel, vagy egy passzolt TD-vel rendelkező játékosokat tüntettük fel. 

Az év legjobb irányítója Bencsics Márk lett, aki mind pontosságban, mind yardokban, mind TD-kben, mint INT%-ban, mind passer ratingben a legjobbnak bizonyult (minimum 5 passzkísérletet figyelembe véve).

Dustin Hawke teljesítménye is érdekes, hiszen három meccs alatt hozta össze ezeket a számokat, ráadásul a Cowbells elleni monszun bőven negatívan hatott a számaira.

Ha a Steelers két irányítóját és Andre Whyte-ot egy irányítóba gyúrnánk, az is csak a 6. helyre lenne elég yardokban, TD-ben és passer ratingben is.

RUSHING

*A táblázatban a minimum 30 futott yarddal, vagy egy futott TD-vel rendelkező játékosokat tüntettük fel.

Andre Whyte a tavalyi 1000 yardos szezonja után idén “csak” ötszázados lett (persze kevesebb meccsen) és Ryan Tuiasoa is átlépte a 400 yardos határt, utánuk pedig óriási a szakadék.

Danku Dávid kiemelkedik 5 futott TD-jével a középmezőnyből, nála csak Whyte volt pontgazdagabb idén.

RECEIVING

*A táblázatban a minimum 30 elkapott yarddal, vagy egy elkapott TD-vel rendelkező játékosokat tüntettük fel.

Andres Fernandez és Erik Ford óriási hajrát mutatott be, az utolsó körben szerezték elkapott yardjaink közel felét mindketten. Ki kell emelni többek közt Mészáros Mártont, aki nagyon konzisztensen teljesített, a top10-be pedig bekerült három Wolves játékos is.

TACKLE

*A táblázatban a minimum 4 solo tackle-lel rendelkező játékosokat tüntettük fel.

Törzsök volt idén a legnagyobb tackle-gyáros, de ki lehet emelni Andres Fernandezt, vagy Becs Pétert a sok assist tackle miatt. Negatív yardos szerelésekben Billy Hatten vitte a pálmát, mögötte Yevhen Rakhimov is kiemelkedőt nyújtott.

SACK

Jebrai Regan lett a HFL idei sackkirálya, de Bánfi Misi sem maradt el sokkal tőle. Billy Hatten is a backfielden élt, övé a legtöbb sack+TFL.

INT

Michael Wallace 3 interceptionjéből egyet visszahordott TD-re, illetve volt még 5 leütött labdája is. 11-en szereztek 2 interceptiont, illetve kiemelhetjük még Jónás Mátét, aki pick-6-et hozott össze.

KICKING

Ben Lyons kiemelkedett rúgóteljesítményt nézve a mezőnygól, nem mellesleg megdöntötte a hazai pályán értékesített leghosszabb mezőnygól rekordját is.

A kickoff returnerekről külön képet nem készítettünk, de kiemelendő Ryan Tuiasoa 99 yardos visszahordott TD-je.

PUNTING

Oleksandr Melnychuk puntolt a legtöbbet és a legmesszebbre, átlagban viszont Storcz András jobbnak bizonyult.

A punt returnerekről külön képet nem készítettünk, de kiemelendő Kulyk Mykhailo 66 yardos visszahordott TD-je.

*Megjegyzés: Helyenként a felvétel minőségével, időnként a mezszín + mezszám kombinációval akadtak problémák, így főleg védőoldalon – főleg tackle-öknél – nem tökéletesen pontosak az adatok. 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!