Connect with us

Érdekességek

Idén véget érhet a clevelandi rémálom

A Cleveland Browns az egyik legizgalmasabb csapat a ligában, sokévnyi szenvedés után végre reális esélye lehet a csoportgyőzelemre, sokak szerint pedig akár a Super Bowlba jutás sem lenne annyira meglepő. Bármelyiket is abszolválja a csapat, egy nagyon hosszú pocsék sorozatot szakít meg vele.

 

 

A Brownsnak már az is komoly eredmény lenne, ha pozitív mérleggel zárna, erre legutóbb ugyanis 2007-ben volt példa, amikor 10-6-os mérleggel a csoport második helyén végzett. Balszerencséjére ez akkor nem volt elég a PO-hoz, az utolsó rájátszás-részvételig egészen 2002-ig kell visszamenni – a Browns 9-7-es mérleggel, a csoport második helyezettjeként jutott be, de győzni nem sikerült.

 

A csapat legutóbb 1994-ben jutott be és nyert is a rájátszásban, Bill Belichick-kel sikerült legyőzni a Patriots az első körben, majd kikaptak a Steelerstől – de ekkor is csak csoportmásodikként. Csoportgyőzelmet legutóbb 1989-ben ünnepelhettek, amikor 9-6-1-gyel első volt a Browns az AFC Centralban, a Super Bowlba pedig még egyszer sem jutott be a franchise.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!