Connect with us

Hír

Itt az új Adam Thielen?

A Vikingsé talán a liga legjobb elkapó duója Stefon Diggs és Adam Thielen személyében, azonban mögöttük óriási üresség tátongott a 2018-as szezonban. A korábbi első körös Laquon Treadwell hatalmas bust, az ő helyét harmadik számú elkapóként viszont így átveheti valaki, és már meg is van az esélyes.

Nagyon úgy néz ki, hogy Chad Beebenek szinte bérelt helye van WR3-ként, legalábbis egyértelmű favoritként tekinthetünk rá. Beebe mindössze 46 snapet kapott tavaly draftolatlan újoncként, de a támadókoordinátor Kevin Stefanski szerint az utóbbi hónapokban megmutatta tehetségét a stábnak. Az asszisztens főedző Gary Kubiak is erre a következtetésre jutott:

Beebenek volt valószínűleg a legjobb holtszezonja a támadóoldalon. Megvan rá az esély, hogy egy nagyon jó játékos válik majd belőle. Jó lehetőséget és rugalmasságot nyújt nekünk, hogy váltogathatjuk a personnelünket.

Beebe punt returnerként is kapott lehetőséget a holtszezonban, ami még többet segíthet neki, hogy minél többet legyen pályán a szezonban. Ha már a personnelt említette Kubiak, akkor meg kell említeni Irv Smitht is, vele ugyanis több két tight endes formációkat használhat majd a Vikings, de Beebe segít abban, hogy 3 elkapós felállásokat is többet használjanak a szezonban.

Ha Beebe tényleg beválna, akkor a Vikings felléphetne a Steelers mellé, mint top elkapó scoutoló csapat (jó, Treadwellt most tegyük félre), ugyanis Diggs ötödik körös volt, Thielen draftolatlanként került a csapathoz, és mindketten a liga legjobbjai közé léptek fel. Ha Beebeből is korrekt kezdőt faragnak draftolatlanként, akkor még biztosabb, hogy tudnak valamit Minnesotában, és nem csak szerencséjük volt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!