Connect with us

Hír

Jeff Fisher nem akarna most rúgó lenni a Bearsnél

Tarik Cohen elmondta a minap, hogy Matt Nagy minden nap megnézeti velük az Eagles elleni rájátszás-vereség végjátékát, ahol Cody Parkey duplakapufás kihagyott mezőnygólja volt a döntő. Sokan elmondták a véleményüket a dologról, most épp Jeff Fisher osztotta meg, mit gondol erről a motivációs technikáról.

Egyikünk sincs az öltözőben, és nem tudhatjuk, milyen a kémia. Ez az ő csapata és az ő döntése. De én nem szeretnék rúgó lenni az ő csapatában jelenleg. Az egy nagyon kemény meló, mert minden nap meg kell nézned a kihagyott rúgást. Az ő joga, azt csinál, amit akar, de egyszer el kell engedni. Egyszer ki kell menniük meccset nyerni, ez viszont még hónapokra van innen.

Fisher négy évet játszott az NFL-ben defensive backként és punt returnerként, ráadásul mind a négy évét a Bearsnél töltötte. Utána 25 évnyi edzősködés jött, ebből főedzőként az Oilers/Titans és a Rams élén, és ha valaki, akkor Fisher tudja, milyen az utolsó pillanatban elveszteni egy rájátszásmeccset, ugyanis a Titans élén elszenvedője volt minden idők egyik legdrámaibb Super Bowl végjátékának. Fisher pedig elmondta, hogy közel egy évtized kellett neki, hogy újra megnézze az akkori jeleneteket.

Nagyjából 8 év kellett, hogy meg tudjam nézni. Mi egyszerűen magunk mögött hagytuk és sosem néztük meg. Ez olyan dolog volt, hogy nem történt meg, nem történt meg, tovább kell lépni és jobb csapatot kell építeni jövőre. A kihívás az volt, hogy rábírjuk őket az összpontosításra, és a szezon végén is fókuszáltak maradjanak, mert egyből vissza akartak jutni oda. Úgyhogy nem mutattam meg nekik a felvételt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!