Connect with us

Érdekességek

Jó az Rosennek, ha ő kezd a szezon elején?

A Dolphins idén elpasszolta Ryan Tannehillt, majd leigazolta Ryan Fitzpatricket, majd talán saját meglepetésükre is olcsón tudtak szerezni egy fiatal első körös irányítót, így lecsaptak Josh Rosenre. Az edzőtáborban a hírek szerint megversenyeztetik majd Rosent és Fitzmagicet, hogy ki kezdjen a szezon elején.

Az első gondolatunk szerint Rosennel kellene nekivágni a szezonnak, hiszen azért már nem újonc, ráadásul minden bizonnyal egy éve van kiderítenie a stábnak, hogy lát-e benne eleget ahhoz, hogy vele tervezze a jövőt. Második gondolatra és rápillantva a sorsolásra, talán mégsem kellene bedobni Rosent egyből a vadak közé.

A fenti képen látni (via SharpFootball), hogy a delfinek az első hét forduló során nem számíthatnak sok jóra, ugyanis a legnehezebb sorsolással rendelkeznek, ha az ellenfelek passz elleni védelmét vesszük alapul. Konkrétan mind a hat ellenfelük a liga felső feléhez tartozott tavaly, a Ravens és a Bills pedig top5-ös volt, ráadásul nincs sokunk azt feltételezni, hogy jelentősen visszaesne a teljesítményük.

Így Rosen nagyon gyorsan nagy pofonokba szaladhat bele miami karrierje elején, ami egyrészt elveheti az önbizalmát, másrészt nagyon rossz képet alakíthat ki róla mindenkiben, ezzel pedig egyből eláshatná jövőjét a Dolphinsban. Így talán a csapatnak is érdemes lehet várni kicsit, míg bedobják a cápák köz. A nyolcadik héttől ugyanis elég kényelmes a sorsolás a passz elleni védekezéseket figyelembe véve.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!